25 / 04 / 2024

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.



AVM yatırımlarının durma noktasına geldiği şu dönemde Nata Holding, projelerine hız verdi. Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyen firma, Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı. 

Vatan Gazetesi'nden Meltem Kara'nın haberine göre, Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, hem satın alma hem de sıfırdan inşa ederek büyümeye devam edeceklerini söyledi. Tanık, “Şu anda 3 AVM’miz faaliyette. İstanbul,  Ankara  ve Adana’da da inşasına devam ettiklerimiz var. Yeni bir AVM alımı için yine bir fonla görüşme halindeyiz. Hedefimiz 12 AVM’ye ulaşmak” diye konuştu. İnşaat ve perakende sektöründe yaşanan zorlukların geçici olduğunu söyleyen Tanık, şöyle konuştu: “Sıkıntılı süreçten geçiyoruz ama ülkemize güveniyoruz. Herkes dururken çalışmaya başladık. Hatta hız arttırarak devam ediyoruz. İnanıyoruz ki piyasalar düzenlince bu yatırımların karşılığını alırız. Üstelik bu yatırımlar istihdama da büyük katkı sağlıyor. 2 bin kişiye yeni iş imkanı sunuyoruz” şeklinde konuştu. 


Geri Dön