19 / 04 / 2024

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.



Galatasaray Kulübünde 11 Haziran'da gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık için yarışacak Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek, pan kuruluna listelerini tanıttı.

Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan ve GSTV'den yayınlanan mayıs ayı olağan pan kurulu toplantısında, ilk olarak Eşref Hamamcıoğlu söz hakkı aldı.

 Eşref Hamamcıoğlu ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray'ın maddi ve manevi büyük potansiyeli, gayrimenkul varlıkları, üyelerinin entelektüel seviyesi dışarıdan birtakım insanların ve güçlerin hevesini kabarttığını söyleyen Hamamcıoğlu, "Galatasaray bir gayrimenkul şirketi değildir. Bugün büyük bir algı yapılarak, sanki başka çözüm yokmuş gibi bütün gayrimenkul projelerini sadece o yapabilir, bütün ilişkileri sadece o kurabilir, çatı aday sadece o olabilir paranoyasından mutlaka vazgeçmemiz lazım. Galatasaray Kulübünün gayrimenkulleri Galatasaray Kulübünün varlığıdır, kimseye miras kalmamıştır. Görev yapan başkanlarımızın hepsinin emeği vardır. Birdenbire çıkıp 'Bu gayrimenkulleri şu şekilde pazarlayacağım, bu şekilde paraya çevireceğim.' demek bir çözüm değildir." şeklinde konuştu.

Bütün projelerinin hazır olduğunun altını çizen Hamamcıoğlu, Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını dile getirerek, "Galatasaray'ın Florya'dan çıkması lazım, kesin. Ama ne pahasına olursa olsun çıkmaması da lazım. Bugün Florya bölgesinde, özellikle havaalanındaki pistlerin yıkılması veya ortadan kaldırılması nedeniyle buralarda kat müsaadesi artmıştır. Dolayısıyla Florya bölgesi bir sürü müteahhitin ağzının suyunu akıtmaktadır. Galatasaray'ı kullanarak hiç kimse burayı hedeflemesin. Çok net. Buna izin vermeyeceğiz. Galatasaray mutlaka bağımsızlığına kavuşarak yönetilmedir." dedi.

Hepsiburada'dan Oppo Reno 5 Lite'a inanılmaz indirim! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Altın ve dolarda ikili hareket! Paniğe gerek yok!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri yapılıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı, bugün hesaplara yatıyor!


Geri Dön