26 / 04 / 2024

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun biyografisi....



Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, 2021 Galatasaray SK başkanlık seçiminde aday oldu.  

Peki Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun biyografisi....

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?
7 Mart 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi mezunu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde İktisat eğitimi alan Eşref Hamamcıoğlu, 1981 yılında meslek hayatına atıldı.

1981-1992 yıllarında Tekfen Holding'de Operasyon Direktörü olarak görev yapan Eşref Hamamcıoğlu, 1992 yılında Sodexo-Türkiye'yi kurdu.

2011 yılının Mayıs ayında Başkan ve CEO olara çalıştığı Sodexo-Türkiye'deb istifa eden Hamamcıoğlu, Ocak 2012'ye kadar Yönetim Kurulu Danışmanı çalıştı. 

Aynı zamanda Birleşme ve devralma danışmanlığı firması olan UP HİZMET'in Başkanlığı'nı yapan Eşref Hamamcıoğlu, 15 Nisan 2018'de 336 oy olarak Galatasaray Divan Kurulu Başkanı olarak açıklandı.

Türkiye Fransız Ticaret Odası Başkanı olan Eşref Hamamcıoğlu, ayrıca Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, TÜSİAD, YASED, DEİK gibi firmalarda üyeliği bulunuyor.

Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, evli ve bir erkek çocuk babası.


Geri Dön