26 / 04 / 2024

Et ve Süt Kurumu'nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK'da fiyatlar düşüyor!

Et ve Süt Kurumu'nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK'da fiyatlar düşüyor!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yer alan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başlayacak. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim talimatından sonra  Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30'u aşkın üründe Indirim yapılacak. İndirimler bugünden itibaren geçerli olacak. Ayrıca Erdoğan, Et ve Süt Kurumunda'da (ESK) et ürünlerinde yüzde 30-35 oranında indirime gidileceğini açıkladı. Peki ESK et ürünlerinde ne zaman indirim yapacak? ESK'da hangi ürünler indirime girecek?

Et ve Süt Kurumu nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK da fiyatlar düşüyor!

İNDİRİM TALİMATI VERİLDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu indirim talimatında, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, talimatı aldılar, bundan böyle koyun, kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık. Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum." dedi. Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim haberini, "Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle onların da satışına başlayacağız. Ülkemizin her yerinde malum koyun-kuzu geçerli değil. Karadeniz'de daha çok büyükbaş makbuldür. Bu piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. 1300 tane Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketi var. Tarım Kredi'nin diğer ürünlerinde de, şeker, ayçiçek yağ, 30-40 çeşit ürünlerde de süratle indirime gidecek. Sen kar amacıyla çalışmayacaksın, sen başa baş çalışacaksın" ifadeleriyle duyurmuştu. Peki ESK et ürünlerinde ne zaman indirim yapacak? ESK'da hangi ürünler indirime girecek?


Geri Dön