25 / 04 / 2024

Etimesgut Hanımlar Lokali'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Etimesgut Hanımlar Lokali'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Etimesgut Atatürk Ormanı içerisine Hanımlar Lokali inşa ediyor. Kabası tamamlanan lokalde hanımların bir araya gelerek vakitlerini değerlendirecekleri, sohbet edip günlerini yapacakları alanlar oluşturuluyor.



Etimesgut Belediyesi, Eryaman bölgesindeki Şehit Osman Avcı Mahallesi’nde 100 bin metrekarelik alan üzerinde oluşturduğu Atatürk Ormanı içerisine Hanımlar Lokali inşa ediyor. Kabası tamamlanan lokalde hanımların bir araya gelerek vakitlerini değerlendirecekleri, sohbet edip günlerini yapacakları alanlar oluşturuluyor.


ATATÜRK EVİ VE MÜZESİ

Etimesgut Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 5 bin yetişkin ağaç dikerek oluşturdukları Atatürk Ormanı’na hanımlar lokali ve Atatürk Evi inşa edeceklerini belirterek, “Hanımlar Lokalimizin inşaatına başladık, büyük ölçüde tamamladık. İçerisinde okuma salonu, kütüphane ve Atatürk Müzesi’nin yer alacağı Atatürk Evi’nin inşaasına da yakında başlayacağız” dedi.


HERKES SAHİP ÇIKMALI

Atatürk Ormanı’nı yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi haline getireceklerini vurgulayan Demirel, “Orman alanı içine yapacağımız donatılarda Atatürk’ün en çok önem verdiği gençler ve kadınlarımız için alanlar yer alacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimiz hem ormanımıza sahip çıkacak hem de buradaki merkezlerden yararlanma imkanı bulacaklar” şeklinde konuştu. Demirel, ilçeye diktikleri 65 metrelik 3 dev bayraklarından birinin Atatürk Ormanı’nda dalgalandığını hatırlatarak, Türk milletinin milli ve manevi değerlerini daima el üstünde tutarak en yükseğe taşımak için çalıştıklarını söyledi.


Ankara 24 Saat


Geri Dön