26 / 04 / 2024

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 



Ankara'da yapımı devam eden Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat durdu. İddiaya göre ücretlerini alamayan işçiler inşaatı durdurdu. 

Aydınlık Gazetesi'nden Hülya Çatıkkaya'nın haberine göre,  Ankara  Keçiören'deki Etlik semti yakınlarındaki 1 milyon 71 bin 885 metrekare arazi üzerine yapılan hastane inşaatıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Bir sağlık kompleksi, medikal bir otel, iki helikopter pisti, bir üniversite, bir trijenerasyon santrali ve bir ticari bölgenin yer alacağı kapsamlı projenin yapımının 2019'da tamamlanması bekleniyordu.

İtalyan Astaldi ile Türkerler Holding'in yapımını üstlendiği Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu. İşçilerin ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle inşaatın durduğu iddia edildi. Bir diğer iddia ise inşaatın şehir hastanesi projesinden vazgeçilerek binanın Adalet Bakanlığı'na satılacağı iddia ediliyor.


Geri Dön