25 / 04 / 2024

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!


Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...



Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi konusu:Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır; -Hertürlü Ahşap, Cam, Alüminyum, Bakır, Demir , Çelik, Kompozit ve diğer metallerden mamül ve yarı mamül ürünlerin alımı-satımı, işlenmesi , ithalat ve ihracatı ile dahili ticaretini yapmak. -Hertürlü Ahşap, cam, Plastik ve Metal sistemlerden veya bunların birleşiminden mamül, Tamamlayıcı inşaat malzemelerinin ( Korkuluk, Pergola, kapı ve pencere sistemleri, Güneş Kırıcılar, Cephe Kaplamaları, ve bütünleyici diğer yapı elemanları vb) imalat ve montajını yapmak. -Ham ve yarı mamül halinde inşaat malzemelerinin , kesim, büküm, boyama, şekillendirme ve montaj işlerini yapmak. -Şirket amaç ve konusu ile ilgili, hammadde ve malzemenin yurt içi ve yurt dışından temini , ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini yapmak. -Yurtiçi ve yurtdışında yerleşik, Özel ve Kamu Kuruluşları tarafından açılmış ve açılacak ihalelere katılmak, iş almak, projelendirme, malzeme temini, montaj-demontaj ve teknik servis hizmetleri vermek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Bina tadilat ve dekorasyon hizmetleri ile Mimarlık , Projelendirme, Çizim, tasarım, modelleme ve prototip oluşturma hizmetleri vermek. -Şirket amac ve konusuyla ilgili olarak, Yerli ve Yabancı müşterileri ağırlamak, tesis ve üretim alanlarını gezdirmek, Yerli ve yabancı fuarlara katılmak, -Yerli ve yabancı kaynaklarda reklam ve tanıtım yapmak. -Şirket konusu ve işleri ile ilgili, hertürlü devlet teşviği ( KosGeb, Exim, KGF vb.) yardım ve fonlardan faydalanabilir. - Yurtiçi ve Yurtdışı, pazar arayışları, müşteri portföyü oluşturma, sunum ve teklif vermek üzere, Ulusal ve Uluslararası seyahat ve ziyaretler yapabilir. -Yerli ve Yabancı sermaye kullanabilir, Hisse satabilir, Ortak alabilir, iştirak ve ortaklıklar kurabilir. -Gayrımenkul ve Taşıtlar kiralayabilir, alabilir satabilir, kiraya verebilir.


Geri Dön