26 / 04 / 2024

Eubsa Turkey site güvenliği için takım arkadaşları arıyor!

Eubsa Turkey site güvenliği için takım arkadaşları arıyor!

Eubsa Turkey site güvenliği için takım arkadaşları ararken ayrıca Ankara ve yurdun çeşitli illerindeki şantiyeler için mimarlar, inşaat mühendisleri aranıyor



Eubsa Turkey, güvenlik projelerine çalışma arkadaşları arıyor. Hadımköy’de lüks bir site, Kurtköy’deki AVM ve bir lüks konut sitesi için güvenlik görevlileri, bahçe - temizlik görevlileri, resepsiyon, bahçevan ve teknik personel aranıyor.
0216 470 03 08

Ankara’da görevlendirilecek mühendisler aranıyor
Ankara’daki merkez ofisinde ve yurt içindeki çeşitli şantiyelerde görevlendirilmek üzere inşaat ve makine mühendisleri aranıyor. İnşaat mühendislerinin karayollarında alt yapı ve üst yapı konularında en az 5 yıl deneyimli olmaları istenirken makine mühendislerinin ise yabancı dil bilmesi ve iş makineleri konusunda deneyimli olmaları gerekiyor. Firma ayrıca şantiye hesaplarından anlayan muhasebeci de aranıyor.
[email protected]
0312 436 22 22

Uzaykafes, inşaat mühendisi arıyor
Çatı ve çelik konstrüksiyon projeleri alanlarında deneyimli, x-steel, Sap 2000 programları kullanabilen ve Anadolu yakasında ikamet eden inşaat mühendisi aranıyor.
[email protected]

Mimar ve iç mimar aranıyor
Mimari ofis ve yapı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere en az 3 yıl tecrübeli erkek mimar, içmimar ve inşaat teknikeri aranıyor.
Faks: 0216 460 08 54

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

 


Geri Dön