19 / 04 / 2024

Euro, 2022'nin rekorunu kırdı! 6 ay sonra 17 lirayı aştı!

Euro, 2022'nin rekorunu kırdı! 6 ay sonra 17 lirayı aştı!

Bugünün en düşük seviyesi 16,8034 olan Euro/TL’de, 2022'nin yeni rekoru 17,0409 olarak kaydedildi. Euro, 6 ay sonra 17 lirayı aştı...



Milyonlarca yatırımcı ve kenarda köşesi Eurosu olan vatandaşlar son dakika Euro kurunu takip ediyor. Milyonlarca kişi 'Euro bugün kaç lira?, Euro düşer mi yükselir mi?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Euro, 2022 nin rekorunu kırdı! 6 ay sonra 17 lirayı aştı!

Merkez Bankası’nın (TCMB) rezerv satışlarının, negatif reel faizin, yüksek cari açık ve enflasyon ile hükümetin düzenlemelerinin etkilerinin izlendiği döviz kurları dalgalı seyrediyor. Euro bu sabaha kritik seviyeden giriş yaptı. 

Peki Euro'da son durum ne? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği son dakika Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön