19 / 04 / 2024

Euro bu hafta ne olur? Euro geçtiğimiz hafta ne oldu?

Euro bu hafta ne olur? Euro geçtiğimiz hafta ne oldu?

Euro kuru fiyatları bu hafta gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer aldı. Vatandaşlar 1 euro ne kadar oldu? Euro düştü mü, yükseldi mi? Euro ne kadar oldu? merak ediyor. Peki euro fiyatları ne oldu, euro bu hafta ne olur? İşte ayrıntılar haberimizde...



EURO/TL NE OLDU?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününe 16,93 TL seviyesinde başladı. Haftanın ikinci işlem gününde euro kuru yüzde 0,28 yükselerek 17,53 TL seviyesine ulaştı. Çarşamba günü euro kuru 17,35 TL seviyesine geriledi. Perşembe günü ise  17,59 TL seviyesinden işlem gördü. Haftanın son işlem günü euro kuru  17,63 TL seviyesi ile haftayı rekorda bıraktı.

 Euro bu hafta ne olur? Euro geçtiğimiz hafta ne oldu?

Euro/dolar paritesi ise 1,0766 ile bir ayın en yüksek seviyesini test etti.
Peki euro bu hafta ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön