26 / 04 / 2024

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 6 Şubat Pazartesi euro/TL kuru

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 6 Şubat Pazartesi euro/TL kuru

Euro ile ilgili son dakika gelişmeleri piyasaların açıldığı 6 Şubat 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL?  6 Şubat Pazartesi euro/TL kuru.



Geçtiğimiz hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Amerika Merkez Bankası, ardından Avrupa Merkez Bankası faiz kararları açıklandı. Avrupa Merkez Bankası faizleri yüzde 50 baz artırdı. Kararın hemen ardından euro/TL kuru yukarı yönlü hareket etti. Peki euro yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL ne kadar oldu? 6 Şubat Pazartesi euro/TL kuru


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön