19 / 04 / 2024

Euro dolar karşısında değer kaybediyor! 1 euro ne kadar oldu? İşte 7 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro dolar karşısında değer kaybediyor! 1 euro ne kadar oldu? İşte 7 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro/dolar paritesi Aralık 2002'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. Yatırımcılar ise "Euro ve dolar eşitlenir mi?" gibi sorular sormaya başladı. Peki, bugün euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte 7 Temmuz 2022 euro alış satış verileri...



Euro/dolar paritesi Aralık 2002'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. Avrupa’nın ortak para birimi Euro, dolar karşısında yüzde 0,8 değer kaybederek Aralık 2002’den beri ilk kez 1,02’nin altına indi. Euro, dolar karşısında değer kaybeteye devam ediyor.

Piyasalarda son dakika: Euro yükselişe geçti! İşte son dakika euro kuruEuro/dolar paritesinin dibi görmesi ise yatırımcıları endişelendirdi. Hatta bazı yatırımcılar "Euro ve dolar eşitlenir mi?" gibi sorular sormaya başladı. "Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar?" soruları ise son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte 7 Temmuz 2022 euro alış satış verileri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön