25 / 04 / 2024

Euro, dolara ''dur'' dedi! Euro kuru yeniden dolara karşı güçlendi! Elinde euro olanlar çabuk bakın

Euro, dolara ''dur'' dedi! Euro kuru yeniden dolara karşı güçlendi! Elinde euro olanlar çabuk bakın

ABD'nin borcu tarihte ilk defa 31 trilyon doları geçerek yeni bir rekora imza attı. Borçların açıklanmasının ardından euro, dolara dur dedi ve euro tekrar atağa geçti. Elinde  euro olanlar çabuk bakın...



ELİNDE EURO OLANLAR HEMEN BAKIN

Elinde euro olanlar hemen bugün euro kaç TL? Eurokaç lira oldu? Euro bugün ne kadar? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.5 Ekim 2022 Çarşamba günü dolar/TL 18,57, euro/TL ise 18,54 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Euro, dolara dur dedi! Euro kuru yeniden dolara karşı güçlendi! Elinde euro olanlar çabuk bakın

EURO YENİDEN DOLARA KARŞI GÜÇLENDİ

Piyasalarda FED rüzgarı etkisini yavaş yavaş kaybetmöeye başlarken euro dolara dur dedi. Özellikle ABD'nin borç yükünün 31 trilyon doları aşmasıyla euro/TL 18,54 TL seviyesine kadar yükselerek neredeyse dolarla eşit seviyeye geldi.

5 Ekim 2022 tarihinde dolar/TL 18,57 TL'den işlem görürken, euro/TL ise 18,54 TL seviyelerine kadar geldi. Tarihinin en dip seviyeleri gören İngiliz Sterlini ise toparlanma hareketi başlatarak çarşamba gününe 21,25 TL seviyelerinde başladı.
 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön