25 / 04 / 2024

Euro ile maaş verilecek! İŞKUR'da ilan edildi...

Euro ile maaş verilecek! İŞKUR'da ilan edildi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yurtdışında paketleme işçisi olarak çalışacak personellerin alınacağı duyuruldu. Başvuruların başladığı iş ilanı için son tarih 14 Mart 2022 olarak açıklandı. İşte tüm detaylar...



Son dönemde artan ekonomik kriz sebebiyle, iş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden yurtdışı iş ilanlarını inceliyorlar. İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre Polonya’da paketleme işçisi olarak çalışacak personeller aranıyor. 

Polonya’da paketleme işçisi olarak görev almak isteyenler için maaşlar Euro bazında verilecek. Başvuruların devam ettiği iş ilanı için son tarih 14 Mart 2022 olarak açıklandı.

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; ilana başvurular İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılabilecek. Başvuru yapacak olan vatandaşların belirtilen şartları taşıyor olması gerekiyor. 

Euro ile maaş verilecek! İŞKUR da ilan edildi...

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR? 

Yurt dışında konaklama ve çalışmaya uygun olmak
Takım çalışmasına uygun olmak
Steril koşullarda çalışma ortamına uygun olmak
Gıda üretimine uygun sağlık niteliklerine sahip olmak
Tercihen Türkiye de ve/veya başka bir ülkede peynir üreten kurumsal firmalarda 1 -3 yıl tecrübeye sahip olmak
Tercihen İngilizce konuşma/yazma bilgisi olması
Ücret Euro bazında tecrübe/pozisyona göre belirlenecek. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alıyor! KPSS'den 70 puan almak yeterli...

Asgari ücretli çalışanlara anında 30 bin TL! PTT'ye gidin...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön