18 / 04 / 2024

Euro ne kadar? Euro bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 Euro/TL kuru 

Euro ne kadar? Euro bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 Euro/TL kuru 

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Geçen hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri dolara yön verirken, euro değer kaybetmeye başladı. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte son dakika euro/TL kuru...



DOLAR FİYATLARI NE OLDU?

Önceki kapanışını 18,5840 TL seviyelerinde gerçekleştiren dolar yüzde 0,07 artış  kaydetti. Dolar 11 Eylül 2022 Salı günü 18,5781 lira alış, 18,5900 lira satış fiyatından işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 113 seviyesine kadar yükseldi. Euro dolar paritesi ise bugün 0,97 seviyesinden işlem görüyor.

PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLACAK?

Yarın ABD Merkez Bankası'nın Eylül ayına ait toplantı tutanakları açıklanacak

13 Ekim 2022 perşembe günü ABD'den gelecek Eylül ayı enflasyon rakamı takip edilecek.

11 Ekim 2022 salı günü yine önemli bir veri olan İngiltere'de işsizlik verileri takip edilirken, 12 Ekim 2022 çarşamba günü Euro Bölgesi ve İngiltere'de sanayi üretimindeki hareketin piyasaları etkilemesi bekleniyor.

Haftanın son işlem gününde ise (14 Ekim 2022 Cuma)  piyasalar Euro Bölgesi'nden gelecek dış ticaret dengesiyle ilgili veriler yakından takip edilecek 

Dolar harekete geçti, euro değer kaybetti! Piyasalarda son dakika gelişmeleri

Yatırımını euroya yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi! Bakmayan bin pişman

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön