26 / 04 / 2024

Euro resmen uçtu! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Euro resmen uçtu! Euro kurunda son dakika gelişmesi

Döviz kurları milyonlarca kişi tarafından tarafından yakından takip ediliyor. Gün içinde yükselişe geçen euro resmen uçtu. Peki euro bugün ne kadar oldu? İşte euroda son dakika...



Vatandaşlar dolara odaklanırken euro arka tarafta yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Euro resmen bugün uçtu. Euro İşte son dakika Euro/TL 2 Ağustos 2022...

Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan enflasyon rakamlarına çevrildi. Açıklanacak olan enflasyon rakamları fiyatlar üzerinde etkili olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları yükselmeye başladı. Dolar ve euro kuru son yılın en yüksek seviyelerine yükselirken yatırımcılar heyecanlanmaya başladı.  Herkes dolara odaklanırken, euro arka tarafta yükselmeye devam etti. Açıklanan rakamlara göre,  Euro/TL'de gerçekleşen  yükselişler yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı.

Peki Euro bugün kaç lira oldu? Euro kuru ne kadar? İşte son dakika Euro/TL 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön