26 / 04 / 2024

Euro/TL kurunda son durum! Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 16 Ağustos 2022 euro/TL kuru

Euro/TL kurunda son durum! Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 16 Ağustos 2022 euro/TL kuru

Euro kuru bugün güne düşüşle başladı. Geçtiğimiz haftalarda yukarı yönlü hareketinde devam eden euro bugün güne değer kayıpları ile başladı. Peki euro kuru haftanın ikinci işlem gününde ne kadar oldu?  İşte euro kurunda son durum! 16 Ağustos  2022 euro kuru...



Euro kurunda ABD enflasyon rakamları beklentilerin altında açıklanmasının ardından Euro kuru yükselmeye başlarken bu hafta içerisinde açıklanacak olan FED tutanakları ve Merkez Bankası faiz kararı sonuçları kurlar üzerinde etkili olması bekleniyor. Kriik kararlar öncesinde döviz kurlarında gerilim gölemleniyor.

Peki Euro 16 Ağustos salı gününde ne kadar? Euro düştü mü yükseldi mi? İşte Euro fiyatında son durum 16 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön