26 / 04 / 2024

Ev almak isteyen çifte korkunç tuzak! 

Ev almak isteyen çifte korkunç tuzak! 

İstanbul’da skandal bir olay yaşandı.ev alma hayaliyle Yalova’dan İstanbul’a gelen çift, alacakları eve gittiklerinde hayatlarının şokunu yaşadı...



İstanbul'da ev satma bahanesiyle skandal bir olay yaşandı. Sabah'tan Cevat Dönmez'in haberine göre, ev alma hayaliyle Yalova'dan İstanbul'a gelen çift, alacakları eve gittiklerinde hayatının şokunu yaşadı. Sözde emlakçı mağdurları eve götürdüğünde bıçakla tehdit etti ve ellerindeki tüm parayı aldı. Şüphelinin elinden kaçan mağdurlar savcılığa gitti.

Edinilen bilgilere göre, Yalova'da ikamet eden Nadia S., ev almak için internet sitesi üzerinden Süleyman K.'nın numarasına ulaştı. Nadia S. ile telefonla görüşen Süleyman K. kendisine İstanbul'a gelmesi durumunda uygun fiyata ev satabileceğini belirtti.

SATIN ALACAKLARI EVE GİTTİLER

Bunun üzerine eşi ile beraber İstanbul Yenikapı'ya gelen Nadia S., Süleyman K. ile buluşup şüphelinin kullandığı araç ile önce yemek yemeye ardından da satın alacağı eve doğru yola çıktı. Şüpheli Süleyman K. yolda iki arkadaşını da aldı ve Yekta Efendi Sokak'ta bulunan apartmana geldi.

BIÇAKLA YAĞMA

Şüpheli ve yanında olan iki arkadaşı apartmanın ikinci katında bulunan daireye çıktıklarında şüphelilerden biri belinden çıkardığı bıçağı Nadia S.'ye doğrultarak 'Parayı vermezsen seni öldürürüm' diye konuştu. Bunun üzerine Nadia S. şahsın kendisine herhangi bir zarar vermemesi için parayı verdi. Parayı da alan şüpheli Süleyman K., Nadia S.'yi 'Polise şikayet edersen de seni öldürürüm' diye tehdit etti. Ardından arkadaşlarıyla beraber olay yerinden kaçtı.

Nadia S.'nin şikayetinden sonra olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında tespit edilen şüpheli Süleyman K.'nın da ifadesi alındı. Şüpheli ifadesinde Nadia S. ve eşini restorana götürdüğünü ve siparişlerin ücretlerini ödeyerek ayrıldığını, kesinlikle şahıslar ile herhangi bir apartmana ya da daireye gitmediğini öne sürdü.

TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli Süleyman K. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başasavcılığı tarafından iddianame düzenlendi. Hazırlanan iddianamede, Nadia S'nin iddialarını eşinin de doğruladığı ve net bir biçimde şüphelinin teşhis edildiği belirtildi.

AĞIR CEZALIK OLDU

Savcılıkça, şüpheli Süleyman K.'nın üzerine atılı 'Birden Fazla Kişi Tarafından Silahla Yağma' suçlarından cezalandırılması istendi. Şüpheli önümüz günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

 

Sahte belgelerle milyon liralık gayrimenkulleri satan dolandırıcılar yakalandı!


Geri Dön