19 / 04 / 2024

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan yüzde 0.98 faiz oranı kampanyasına konut sektöründen de destek geldi. Kampanyaya katılan projelerin fiyatlarında yüzde 30’u aşan avantajlar sağlanıyor.



Konut kredi faizlerinin psikolojik sınır olan yüzde 1’in altına çekilmesiyle Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul kuruluşları Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) güç birliği yaparak geniş kapsamlı bir indirim kampanyasıyla karşılık verdi. 

Para Dergisi'nden Okhan Şentürk ve Ayşegül Küçükkurt'un haberine göre kamu bankalarının yaptığı indirime elini taşın altına koyarak destek veren gayrimenkul devlerinin açıkladığı kampanya hem sektörü hem de ekonomiyi canlandıracak. Kampanyanın detayları, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas ve Türkiye’nin önde gelen 41 markalı konut üreticisi firmanın katılımıyla 15 Mayıs’ta gerçekleştirilen ortak basın toplantısında açıklandı. Peşinat oranının da yüzde 5’e çekildiği kampanyada 781 bin TL’ük bir konutun fiyatı yüzde 20 indirim ve 0.98‘lik faizle bankadan 500 bin TL’lik kredi ile alındığında 977 bin TL’ye geliyor. Aynı konut yüzde 1.16 faizle alınsaydı fiyatı 1 milyon 317 bin TL olacaktı.

Kampanyayla ev almak isteyen konut alıcısı yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli kredisini 0.98 faizle ve yüzde 20 indirimle alabilecek. Daha geniş kitlelerin konut alabilmelerini hedefleyen kampanya kapsamında ayrıca peşinat yüzde 5’e indiriliyor. Peşin alımlarda ve banka kredili olan alımlarda ise yüzde 20 indirim yapılıyor. Dolayısıyla peşin fiyatına vadeli satışlar başlıyor. Ayrıca kampanya süresi boyunca fiyatlara zam yapılmayacağı taahhüt ediliyor. 30 gün sürecek kampanyada son gün 15 Haziran 2018 olacak. Türkiye’nin en büyük firmalarının en gözde projeleri kampanya kapsamında olacak.

"BİRLİKTEN GÜÇ DOĞDU"

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Üç dernek adına ortak açıklama yapan KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas, kampanya hakkında şu bilgileri verdi: “Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın çağrısına gayrimenkul sektörü olarak biz de en güçlü şekilde destek vermek istedik. Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul kuruluşları olarak üyelerimizin desteğini alarak yüzde 20 indirim ile birlikte daha geniş kitlelere, özellikle gençlere markalı konut fırsatı sunmak için peşinatı yüzde 5’e çektik. Başta kamu bankaları olmak üzere konut kredi faizlerinin 0.98’e çekilmesi gayrimenkul sektöründe fırsat doğurdu. Kamu, finans ve gayrimenkul sektörü bir araya geldi. Birlikten güç doğacak, Türkiye kazanacak. Başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Maliye Bakanımız, bankalarımız ve gayrimenkul sektörüne güvenen herkese teşekkür ediyoruz.”

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’yi büyüttüğünü söyleyen Elmas, sözlerine şu şekilde devam etti: “Türkiye gayrimenkul sektörünün üç önemli kuruluşu olarak gövdemizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik. Geçmiş yıllarda olduğu gibi ekonominin lokomotifi olmaya devam edeceğiz. Son olarak 2017 yılında yüzde 8.9 büyüyen inşaat sektörü 2018’de de üretim ekonomisinin 250’den fazla koluna destek vermeye ve istihdam arttırmaya devam edecek. Tüm dünyada inşaat sektörünün önemi giderek yükselirken Türk inşaat sektörü, Çin’den sonra dünyada ikinci olduğumuz tek sektör. Türkiye, en zor zamanlardan gayrimenkul sektörünün itici gücüyle çıkmayı başardı. Geçtiğimiz yıl da hem Maliye Bakanlığımız tapu harcı ve KDV indirimine destek vermişti, hem de kamu bankalarımız konut kredilerine faiz indirimi desteği vermişti. Tüm bu desteklerle biz de gayrimenkul sektörü olarak üzerimize düşeni yerine getirmiştik ve 2017 yılını 1 milyon 410 bin konutluk tarihi rekorla kapatmıştık. Bu güç birliği ile de yine Türkiye kazanacak ve yeni bir rekorla 2018 yılını tamamlayacağız.”

"KONUT ALMANIN TAM ZAMANI"

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Bakanlar Kurulu kararı ile uygulamaya konulan tapu harcı ve KDV indirimlerinin ardından, konut kredilerinde Hükümetin çağrısıyla düşürülen faiz oranlarının yaratacağı ivmenin sektörü şaha kaldıracağım kaydeden GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ise, “GYODER olarak, Türkiye ekonomisinin istikrarın devamı ve güçlenmesi için her zaman olduğu gibi, bu dönemde de sorumluluk almaya ve güçlü adımlar atmaya kararlıyız” dedi. Ev almayı planlayan ancak sınırlı imkanları olan vatandaşların bu tarz fırsatları iyi değerlendirdiğine vurgu yapan Yetgin, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Hükümetimizin bu desteğine, biz de yeni bir kampanya ile destek verme kararı aldık. Sektör temsilcileri olarak yeni kampanyamızda, yüzde 0.98 cazip faiz oranına ek yüzde 20 indirim fırsatı sunarak özellikle orta gelir grubuna ev sahibi olma imkanı sağlayacağız. Konut almanın tam zamanı olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Hükümetimiz tarafından verilen destekle yola çıktığımız bu kampanyanın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz”

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR VE PROJELERİ

1-) ÇALIK GAYRİMENKUL

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Çalık gayrimenkul kampanyaya Taksim 360 projesi ile katılıyor. Diğer firmalarda olduğu gibi projeden yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün. Yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

Taksim 360: Taksim 360 projesi, 20 bin metrekarelik alan üzerinde rezidans, ofis ve ticari dahil olmak üzere toplam 952 üniteden oluşuyor. 500 milyon dolarlık yatırıma sahip olan projede daireler 48 ile 354 metrekare arasında. Stüdyo, 1+1, 1 + 1 loft, 2+1,2+1 dublex, 4+1 dublexve penthouse seçenekleri mevcut. Projenin iki bloktan oluşan ofis bölümünde 96 ofis ünitesi yer alıyor. Leed Gold sertifika standardı ile satışa sunulan ofislerin metrekareleri 67 ile 641 arasında değişiyor. Ünite fiyatları 330 bin dolardan başlayan projenin teslim tarihi ise Ekim 2018.

Satış Ofisi Tel: 0850 360 0 360
Web Sitesi: www.taksim360.com.tr


2-) DAP YAPI

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

İstanbul’da inşası tamamlanan İstMarina, Teras Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence ile 2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Validebağ Konakları ve  İzmir  Bornova’da inşası süren DAP İzmir projeleriyle kampanyada yer alan DAP Yapı, hem hükümet ve dernekler tarafından sağlanan teşvikler hem de kendi sunduğu finansman araçları ile tüketicileri ev sahibi yapıyor. Kampanyaya destek veren konut geliştiricilerden biri olarak kısa zamanda tüketicilerin ilgisinin yüksek olduğunu belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, KDV indirimi ile özellikle lüks konutlarda büyük bir fırsat ortaya çıktığını, hemen teslim projelerde de hemen tapu imkânının sağlandığını vurgulayarak böylelikle hem kampanya şartları hem de kendi sundukları fırsatlarla vatandaşları ev sahibi yapmak istediklerini dile getirdi.


3-) HALDIZ İNŞAAT

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Haldız inşaat kampanyaya, Transform Fikirtepe, Kocaeli İzmit Tuana Evleri ve Kocaeli Derince Çınarlıkent projeleriyle katılıyor. Projeden yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün. Yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

Transform Fikirtepe: 157 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulmuş dört adet bloktan oluşan projede, 1092 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 1+0,1 + 1, 2+1, 3 + 1, 4+1 seçenekleri bulunan daireler 43 ile 276 metrekare arasında değişiyor. Projeye ait ticari birim sayısı 12, firmaya ait konut adedi 226, ev ofis adedi ise 234.

Satış Ofisi Tel: 444 25 87
Web Sitesi: www.transformfikirtepe.com.tr


4-) MESA

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

MESA İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile diğer avantajların yanı sıra 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.

Mesa Orman: Beykoz da yer alan proje 2+1, 3+1, 3.5 + 1, 4+1, 5.5 + 1 ve 6+1 daire seçenekleriyle toplam 219 daireden oluşuyor. Nisan 2020’de teslim edilecek projenin kampanya öncesi fiyat aralığı ise 1 milyûn 393 bin TL ila 4 milyon 368 bin TL arasında değişiyor.

Mesa Çubuklu 28: Beykoz'da konumlandırılan proje 1 + 1, 1 + 1 çatı dubleksi, 2+1, 2+1 dubleks, 2^1 çatı dubleksi, 3+1, 3+1 çatı dubleksi, 4+1 bahçe dubleksi, 4+1 çatı dubleksi daire seçenekleriyle toplam 80 daireden oluşuyor. Projenin kampanya öncesi fiyat aralığı ise 1 milyon 88 bin TL ile 5 milyı 546 bin TL aralığında değişiyor.

Mesa Koz: Kozyatağı’nda yer alan proje 280 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. Projede 19’uncu kata kadar 1 + 1’ler ve 2+1’ler bulunuyor. 19’uncu katın üstünde ise daha büyük 2+1’ler, 3+1 daireler ve 4+1 pent-house seçenekleri yer alıyor. Aralık 2019’da teslim edilecek projenin kampanya öncesi fiyat aralığı 667 bin TL ila 2 milyon 620 bin 500 TL arasında değişiyor.

Mesa Cadde: Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından Maltepe’de hayata geçirilen Mesa Cadde projesi 11 bin 669 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Proje dört blokta 253 daire ve ticari üniteden meydana geliyor. Projede 1 + 1, 2+1,3 + 1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 76 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Temmuz 2020’de teslim edilecek projenin kampanya öncesi fiyat aralığı ise 449 bin ila 1 milyon 949 bin TL arasında.

Yeşilyaka Koru: Mesa Nurol imzası ile Büyükçekmece’de hayata girilen proje toplam 173 villadan oluşuyor. Projenin kampanya öncesi fiyat aralığı ise 2 milyon 520 bin ila 4 milyon 242 bin TL arasında. Projenin ilk bölümündeki 56 villada Ekim 2017’de hayat başlarken, ikinci teslimatlar Mayıs 2018’de gerçekleştiriliyor. 3. etap teslimatlar ise Ağustos ayında yapılacak.

Yeşilyaka Su: Yine Mesa Nurol ortaklığı ile Büyükçekmece’de hayata geçirilmekte olan proje yedi farklı tipte 203 villadan meydana geliyor. Projede 178 ila 380 metrekare arasındaki villalar, 1 milyon 790 bin ila 3 milyon 633 bin TL arasındaki fiyat aralığında satışa sunuluyor. Projenin ilk bölümü Aralık 2019, ikinci etap teslimleri ise Mayıs 2020 ‘de gerçekleştirilecek. Projenin kampanya öncesi fiyat aralığı ise 2 milyon 464 bin ila 4 milyon 748 bin TL arasında değişiyor.

Mesa Gökada: Maltepe’de hayata geçirilen Mesa Gökada projesi üç blokta 273 konuttan meydana geliyor. Bloklar 17 katlı olarak tasarlandı. Mesa Gökada projesinde 1 + 1’den 4+1’e kadar farklı konut tipleri ve ticari alanlar bulunuyor. Nisan 2020’de teslim edilecek proje toplam 273 konuttan oluşuyor. Projenin kampanya aralığı ise 369 bin ila 1 milyon 462 bin 400 TL arasında değişiyor. 

Satış Ofisi Tel:444 9 366 
Web Adresi: www.mesa.com.tr

5-) METAL YAPI KONUT

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!


Metal Yapı Konut, hükümetin tapu harcı ve KDV oranlarım indirmesiyle birlikte, kamu bankalarının da konut kredi faizlerini düşürmesiyle hareketlenen inşaat sektörüne faiz oranını yüzde 0.88’e indirerek destek oluyor. Firmanın Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı projesi Blue Lake ile Kemerburgaz’ın en nitelikli projelerinden Kemerlife XXIII’e yatırım yapmak isteyenlere 0.88 faiz oranı ve cazip fiyat avantajları sunuyor. Faiz indirim kararının sektörde büyük bir heyecan yarattığını ve piyasanın hareketlendiğinin altını çizen firmanın Genel Müdürü Akın Karali, “Şimdi ev almanın tam zamanı diyoruz. Tapu harçlarındaki indirimle birlikte 150 metrekarenin üzerindeki konutlarda KDV’nin düşürülmesi de çok önemli. Bu karar sektöre büyük fayda sağlayacaktır” dedi.


Blue Lake: Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında yer alan Blue Lake projesinde 788 daire, 22 ticari ünite yer alıyor. 60 ila 400 metrekare arasında 1+0’dan 4+1 dublekse kadar değişen daire alternatiflerinin sunulduğu projede teraslı, balkonlu ve bahçeli konutlar, 10 ila 264 metrekare arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor. Proje Ağustos 2018’de teslim edilecek.

Satış Ofisi Tel: 444 8 128 
Web Adresi: www.bluelake.com.tr


Kemerlife XXIII: İstanbul’un en prestijli ve en çok prim yapan semtlerinden Kemerburgaz’da bulunan KçmerlifeXXIII projesi akıllı ev sistemi ile donatılan ve 1+0’dan 5+1’e kadar farklı büyüklüğe sahip 160 daire ve sekiz mağazadan oluşuyor. Proje Temmuz 2018’de teslim edilecek.

Satış Ofisi Tel: 0212 322 1 999 
Web Adresi: www.kemerlife23.com.tr

6-) NEF

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!


NEF, GYODER, İNDER ve KONUTDER’in öncülüğünde başlatılan kampanyaya Nef Çekmeköy,Nef Bahçelievler, İn İstanbul Top-kapı, Nef Basın Ekspres ve Nef Kandilli projeleriyle dahil oldu. Her projeden 50'şer konut kampanya kapsamında satışa sunuldu.

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kampanya ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “KDV ve tapu harcında indirim ile 400 bin TL’lik bir konutta 44 bin liralık doğal indirim sağlanmış oldu. Konut kredi faiz oranlarının 0.98’e çekilmesi ile de tüketiciye konut kredisi taksitinde aylık 730 TL, toplamda ise 91 bin TL avantaj sağlanmış durumda. Yani bu üç teşvik ile bir tüketiciye 400 bin TL’lik ev için yaklaşık 132 bin TL’lik doğal indirim yapılmış oldu. Buna bir de Nef olarak yüzde 20 indirim kampanyasını ekledik. Bu sebeple çağrı merkezlerimizde telefon trafiği dört kat arttı. Keza aldığımız form sayısında da aynı oranda artış söz konusu. Bildiğiniz üzere sektörümüz, maliyet artışını fiyatlara yansıtmamıştı, seçim sonrası artış kaçınılmaz. Bu sebeple aslında şu anda ev alımmda ciddi bir fırsat var.”

7-) SUR YAPI

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Türkiye’nin özel sektördeki en büyük portföyüne sahip firması Sur Yapı, kampanyaya tam destek veriyor. Firma İstanbul’un 10 ilçesinde bulunan Bahçeyaka Ispartakule, Semt Bahçekent, Topkapı Evleri, Tempo City, Excellence Koşuyolu, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Lavender Sancaktepe, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Şehir Konaklan ile Bursa Nilüfer’deki Marka Rezidans projeleriyle kampanyada yer alıyor. Firma bu projelerinde peşin ve 0.98 faizli konut kredili satışlarda mevcut liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uyguluyor. Yine kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeniyor. Altıncı ayda yüzde 15; 12,24 ve 36’ncı aylarda ise yüzde 10 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme yapılıyor. 30 gün sürecek kampanya boyunca fiyat artışı olmayacağı garantisi veriliyor.

Firmanın kampanyasında genel kampanya avantajlarına ilave farklı seçenekler de sunuluyor. Buna göre yüzde 5 peşinat ödemesi ve vade farksız firma bünyesinde gerçekleştirilecek ara ödemeler sonrasında kalan bakiye 0.98 vade oranı ile 120 ay banka kredili olarak ödenebiliyor. Taksitlerin 1.500 TL’den başladığı Sur Yapı’nm kampanyasında konut fiyatları 214 bin TL’den başlıyor. Ayrıca birçok farklı lokasyonda, farklı metrekare fiyatları ile farklı gelir gruplarına ve yaş aralıklarına hitap ediyor. Bu portföy içerisinde konutlar, ofisler ve ticari alanlar bulunuyor.

7-) ANT YAPI

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!


Ant Yapı’nın Antteras ve Antasya Residence projeleri için yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün olmakla beraber yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak. 120 aya kadar konut kredisi kullanımlarında ise yüzde 0.98 faiz oranı uygulanacak.

Antteras: Proje Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlı-tepe-Küplüce sınırları içerisinde Boğaz’a hakim bir tepede yer alıyor. Antteras projesinde 108 adet dubleks daire ve 14 adet villa bulunuyor. Antteras Beylerbeyi projesinde 2+1’den 5 + 1 dublekslere kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Hemen teslim projede fiyatlar 2 milyon 380 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 0216 401 11 50-0530 243 38 40

Web Sitesi: www.antteras.com

Antasya Residence: Ant Yapı’nm, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümün yer aldığı projede yaşam başladı. Projede en düşük ve en yüksek konut fiyatı 608 bin TL ila 1 milyon  TL arasında değişiyor.

Satış Ofisi Tel: 0216 640 57 85-0536 567 41 91 
Web Adresi: www.antasya.com.tr


8-) AND GAYRİMENKUL

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki firması AND Gayrimenkul, Haziran 2018’de gerçekleşecek ilk etap teslimleriyle birlikte kısa süre sonra yaşamın başlayacağı AND Pastel ve Nisan ayında lansmanım gerçekleştirdiği yeni projesi AND Frekans’la büyük konut kampanyasına dahil oldu. İstanbul'un yükselen ilçesi Kartal’da hayata geçecek olan AND Pastel ve AND Frekans’ta 120 ayda yüzde 0,98 vade oram, peşinde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat avantajıyla ev almayı daha fazla ertelemek istemeyenlere özel fırsatlar sunan firma, 15 Haziran’a kadar geçerli olacak büyük kampanya kapsamında aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle, ödeme kolaylığı da sağlıyor.

AND Pastel: Kartal’da 45 bin metrekare arazi üzerinde konumlandırılan proje yedi blok ve 1.243 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede yer alan dairelerin fiyatı 495 bin TL’de başlıyor. AND Pastel’de ilk etap teslimleri Haziran 2018’den itibaren başlayacak.

Web Adresi: www.andpastel.com

AND Frekans 215: Kartal’da 10 bin metrekare arsa üzerinde yer alan proje, üç blokta Adalar ve deniz manzaralı toplam 413 konuttan oluşuyor. Firmanın Nisan 2018’de lansmanım gerçekleştirdiği projede 1 + 1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 291 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin Eylül 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Web Adresi: www.andfrekans.com.tr


9-) BAYSAŞ İNŞAAT

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de yer alan İstanbul 216 projesiyle kampanyaya destek veriyor. Kampanya kapsamında Baysaş İstanbul 216 projesinin 1 ve 2. etabından yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün olmakla beraber yine kampanyaya özefyüzde 20 indirim uygulanacak.

İstanbul 216: Fikirtepe’de 12 bin 123 metrekare arsa üzerinde yükselen proje iki etapta toplam 1.144 daireden oluşuyor. Projede büyüklükleri 52 ila 72 metrekare arasında değişen 1 + 1, büyüklükleri 90 ila 135 metrekare arasında değişen 2+1, büyüklükleri 168 ila 180 metrekare arasında değişen 3 + 1, büyüklükleri 216 ila 246 metrekare arasında değişen 4+1 şeklinde konut seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 370 bin TL ile 1 milyon 968 bin TL arasında değişiyor. Projenin ilk etabı Mayıs 2017’de teslim edilirken, ikinci etapta yer alan dairelerin teslimlerine ise bu aybaşından itibaren başlandı.

Satış Ofisi Tel: 444 91 01
Web Adresi: www.istanbul216.com.tr


10-) SİNPAŞ HOLDİNG

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Kampanyaya Sinpaş Holding Ankara’daki Altmoran, Ege Vadisi, Marina Ankara, İstanbul’daki Aydos Country, Gökorman, Finans Şehir, Metrolife, Queen Bomonti ve, Denizli’deki Aqua City Denizli ve Bursa’daki Bursa Modern ile Aquacity Bursa projeleri ile destek verdi. Kampanya kapsamında 3.179 konut satışa çıkarıldı.

Altınoran: Ankara’nın en prestijli ilçesi Çankaya’nın Oran Mahallesi’nde yer alan proje 2.647 konuttan oluşuyor. Projede 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4.5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yaşamın başladığı Altmoran’da Türkiye’nin tek şehir içi kayak merkezi Snowland ile yılın 365 günü özgürce kayak yapılabiliyor ve Imrahor Vadisi’nin büyülü görüntüsü eşliğinde 100 bin ağacın dikili olduğu rekreasyon alanına teleferikle yolculuk yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı 500 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 1974
Web Adresi: www.sinpasaltinoran.com.tr


Metrolife: İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’de hayata geçirilen Metrolife teras bahçeli 554 adet konuttan oluşuyor. 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projenin 2020 yılında hayata geçi-rilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 313 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Telefon: 444 1974 
Web Adresi: www.sinpasmetrolife.com 


Gökorman: Çekmeköy Ormanı’nın yanında, yükselen proje 426 konuttan oluşuyor. 1+0, 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projenin 2020 yılında hayata geçirilmeli planlanıyor. Projede fiyatlar 350 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.sinpasgokorman.com 

Bursa Modern: Bursa’nın uluslararası ödüllü ilk ve tek konut projesi Bursa Modern, Demirtaş ilçesinde hayata geçirildi. Projede 1 + 1, 2+1, 3 + 1, 4+1 ve 5+2 şeklinde 1.466 konutun yer alıyor. Projede yer alan konutlar, 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.sinpasbursamodern.com 


Ege Vadisi: Ankara’nın kalbi Çankaya’nın Oran Mahallesi’nde yükselen projede 887 konut yer alıyor. 1+0,1 + 1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3.5+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu projede satış fiyatları 451 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin bu yıl içerinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www. egevadisi.com

Queen Bomonti: İstanbul’un kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının yeni merkezi olan Bomonti’de yükselen Queen Bomonti, 1.078 üniteden oluşuyor. 48 katlı projede 1+0, 1 + 1, 2+1 ve 3.5 + 1 daire seçenekleri yer alıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje konutların satış fiyatı 594 bin TL’den başlıyor.

Satış ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.queencentralpark.com

Aydos Country: İstanbul Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alan proje 1 + 1, 2+1, 3 + 1 ve 4+1 şeklinde 900 konuttan oluşuyor. Yaşamın başladığı projede yer alan konutların fiyatı 450 bin TL’den başlıyor.

Marina Ankara: Ankara’nın en prestijli ilçesi Çankaya’nın Oran Mahallesi’nde yer alan proje 2.590 konuttan oluşuyor. 1 + 1, 1.5+1, 2+1, 3+1, 3.5+1 ve 4.5 + 1 şeklinde daire tiplerinin yer aldığı projenin bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan daireler 512 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.marinaankara.com 

Aqua City Denizli: Denizli merkezde yer alan proje 904 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1,3+1,3.5+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede konut fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. Projede yaşam başladı. 

Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.aquacitydenizli.com.tr

Aquacity Bursa: Kentin Demirtaş ilçesinde konumlandırılan proje 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde 508 konuttan oluşuyor. 2020 yılında tamamlanması planlanan projede yer alan daireler 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Satış Ofisi Tel: 444 1974
Web Adresi: www.aquacitybursa.com


Aydos Country:İstanbul Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alan proje 1 + 1, 2+1, 3 + 1 ve 4+1 şeklinde 900 konuttan oluşuyor. Yaşamın başladığı projede yer alan konutların fiyatı 450 bin TL’den başlıyor.


Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.aydoscountry.com

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul Finans Merkezi’ne komşu olan proje 1+0, 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde 900 konuttan oluşuyor. Etaplar halinde 2018, 2019 ve 2020 yıllarında teslimlerin planlandığı projede yer alan konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Satış Ofisi Tel: 444 1974 
Web Adresi: www.sinpasfinanssehir.com

11-) BABACAN YAPI

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Babacan Yapı, kampanyaya Babacan Premium, Babacan Port Royal, Babacan Palace projeleri ile destek verdi.

Babacan Premium: Beylikdüzü E-5 üzerinde hayata geçirilen proje 1+0, 1 + 1, 2+1 ve 3+1 şeklinde 1.010 konuttan oluşuyor. Önümüzdeki Ağustos ayında teslimlerin başlayacağı projede kampanya kapsamında peşin satış fiyatları metrekare bazında 4.300 TL’den başlıyor.


Babacan Port Royal: Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan projede 814 konut yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3 + 1 daire seçeneklerinin sunulduğu projenin Eylül 2019’da tamamlanması planlanıyor. Kampanya kapsamında dairelerin metrekare bazında peşin satış fiyatları 6.300 TL’den başlıyor.

Babacan Palace: Beylikdüzü E-5 üzerinde konumlandırılan proje 248 konuttan oluşuyor. 1+0, 1 + 1 ve 2+1 şeklinde konut seçeneklerinin yer aldığı projede kampanya kapsamında dairelerin metrekare bazında peşin satış fiyatları 3.900 TL’den başlıyor. Projede yaşam başladı.

Satış Ofisi Tel: 444 2 420
Web Adresi: www.babacankampanya.com


12-) HASANOĞLU İNŞAAT

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Başlatılan dev kampanyaya Hasanoğlu İnşaat da dahil oldu. Firmanın Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinden ev almak isteyenler kampanyadan faydalanabilecek. 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında i geçerli olacak kampanya kapsamında projelerde yer alan tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası başlatıldı. Böylece ev almak isteyen biri yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 vade farkıyla ödeyebilecek. Peşin ve banka kredili ödemelerde kampanya kapsamında yüzde 20 indirim olacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Bilindiği üzere Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18’lik KDV 31 Ekim 2018’e kadar yüzde 8’e, tapu harcı oranı ise yüzde 4’ten 3’e indirildi. Ayrıca konut kredileri de psikolojik sınır olan yüzde l’in altına çekildi. Biz de gayrimenkul sektörü olarak Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın'çağrısma indirim ve düşük peşinat kampanyasıyla destek veriyoruz. Bu yeni düzenlemeler ve hayata geçirdiğimiz dev kampanyanın sektöre büyük bir canlılık getireceğini düşünüyoruz. Uzun zamandır elinde döviz olan ve gayrimenkul almayı bekleyen kesim harekete geçecektir. Böylelikle her yıl yaz döneminde yaşanan sektörel durgunluğun da yaşanmayacağına inanıyoruz” dedi.


13-) KUZU GRUP

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

1945’ten bu yana 500’ün üzerinde projeye imza atarak 100 binden fazla konut teslimi yapan Kuzu Grubu, SeaPearl Ataköy, Spradon ve Divan Residence projeleri ile kampanyaya katılıyor. Projede yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün; yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

SeaPearl Ataköy: 53 bin 900 metrekarelik arsa üzerindeki projede toplam konut sayısı 631. Projede şu anda satılmayı bekleyen 200 daire bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 88 ile 398 metrekare arasında değişiyor. Satışta olan konutların fiyatları 700 bin dolardan başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 98 00 
Web Sitesi: www.seapearlatakoy.com 

Spradon: Spradon projesinde Spradon Quartz,Spradon Residence, Spradon Kuleler, Spradon Evleri, Spradon Vadi Evleri, Spradon Teras Evler adlı altı seçenek bulunuyor. Spradon Quartz dairelerinde 1045, Spradon Residence ’da 101, Spradon Kuleler’de 413, Spradon Evleri’nde 213 daire, 23 müstakil villa, 86 ikiz villa, Spradon Vadi Evleri’nde 1037, Spradon Teras Evleri’nde ise 78 konut bulunuyor. Daireler 66 ile 508 metrekare alanında değişiyor. Fiyatlar ise 300 bin TL’den başlıyor. Şu anda satılmayı bekleyen 300 konut mevcut.

Satış Ofisi Tel: 0212 669 00 99 
Web Sitesi: www.kuzugrup.com 


Divan Residence: Divan Residence projesi 34 bin 200 metrekarelik bir arsa alanı üzerine kurulmuş. Toplam konut sayısı 743. Şu anda satılmayı bekleyen 150 konut bulunuyor. Satışta olan dairelerin fiyatları 300 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 0212 669 00 99 
Web Sitesi: www.kuzugrup.com

14-) TAHİNCİOĞLU

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Tahincioğlu Gayrimenkul, başlatılan dev kampanyaya Nidapark Küçükyalı, Nidapark Bomonti, Nidapark Ayyıldız, Nidapark Istin-ye ve Nidapark Kayaşehir projeleriyle dahil oldu. Kampanya dahilinde, peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Kredili alımlarda ise peşinat tutarı yüzde 5’e düşüyor.

Nidapark Küçükyalı: Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da konumlandırılan proje, 1.159 konut, 769 ofis ve 82 ticari üniteden meydana geliyor. Projede Kınalı, Sedef, Burgaz ve Heybeli’den oluşan konut etaplarının yanı sıra dört adet ofis kulesi bulunuyor. Ni-dapark Küçükyalı Kınalı etabında 2+1, 3+1 ve 4+1, Nidapark Küçükyalı Burgaz’da 2+1, 3+1 ve 4+1, Nidapark Küçükyalı Heybeli etabında 2+1 ve 1+1, Nidapark Küçükyalı Sedef de ise 1 + 1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Nidapark Küçükyalı projesinde stokta kalan 507 konut kampanya dahilinde satılıyor. Fiyatlar 542 bin TL ila 1 milyon 827 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projenin Haziran 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 4 846
Web Adresi: www.nidaparkkucukyali.com


Nidapark Bomonti: Bomonti’de hayata geçirilen lüks konut projesi Nidapark Bomonti Kule, Teras, Süit, Meydan ve Nidakule Bomonti Ofis olmak üzere beş bölümden oluşuyor. Projede 536 daire yer alıyor. Nidapark Bomonti Kule’de 1 + 1’den 4.5 + 1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Nidapark Küçükyalı projesinde stokta kalan 346 konut kampanya dahilinde satışta bulunuyor. Fiyatlar 765 bin ila 4 milyon 468 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projenin Aralık 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 4 846
Web Adresi:www.nidaparkbomonti.com

Nidapark Ayyıldız: Kağıthane’de Cendere Caddesi üzerinde konumlandırılan Nidapark Ayyıldız projesi 95 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. Projede 1 + 1, 2+1, 2.5 + 1, 3 + 1 ve 4+1 daire seçenekleri var. Projede stokta kalan 32 daire kampanya kapsamında satışa sunuldu. Daire fiyatları 689 bin ila 2 milyon 687 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projenin Aralık 2019’da tamamlanması planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 4 846 
Web Adresi: www.nidaparkayyildiz.com 


Nidapark İstinye: Proje, Panorama, Vadi ve Koru olmak üzere üç ayrı etaptan oluşuyor. Nidapark îstinye Panaroma 24 blok, Nidapark İstinye Koru 12 blok ve Nidapark İstinye Vadi 19 bloktan oluşuyor. Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan daire seçeneklerine sahip. Nidapark İstinye projesinde stokta kalan 450 konut kampanya dahilinde satışta bulunuyor. Fiyatlar 2 milyon 953 bin ila 27 milyon 899 bin TL arasında değişiyor. Projenin 36 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 4 846 
Web Adresi: www.nidaparkistinye.com


Nidapark Kayaşehir: Nidapark Kayaşehir projesi üç konut ve bir ticari etaptan meydana geliyor. Projenin Zümrüt etabı üç blokta 319 konut, Yakut etabı yedi blokta 470 konut, Elmas etabı üç blokta 54 konuttan meydana geliyor.‘Projede 2+1,3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde stokta kalan 163 konut kampanya dahilinde satışta. Fiyatlar 586 bin ila 1 milyon 79 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projenin Aralık 20180’de tamamlanması planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 4 846 
Web Adresi: www.nidaparkkayasehir.com

15-) KİLER GYO

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla tanınan Kiler GYO, projeye Referans Bahçeşehir, Referans Güneşli, Referans Kartal Kordonboyu, Referans Kartal Towers ile katılıyor. Dev indirimi kampanya ile birleştiren firmanın projelerinden yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. Firmanın projelerinde ayrıca, 60 aya kadar vade farksız konut sahibi olma fırsatı da sunuluyor. Firma, yüzde 5 peşinatla, daire bedelinin yüzde 50’sine kadar 120 ay, 0.54 vade farkı uyguluyor. Referans Bahçeşehir:  Kiptaş  arazisi üzerinde yaklaşık 26 bin metrekarelik alanda inşa edilen Referans Bahçeşehir toplam 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor. Estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede, 1 + 1 dairelerden 4.5+1’e kadar altı farklı tipte daire seçeneği mevcut. Teraslı ve bahçeli daire seçeneklerinin de yer aldığı projede fiyatlar 378 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 51 11
Web Sitesi: www.referansbahcesehir.com

Referans Güneşli: İstanbul Avrupa Yakası Güneşli’de iki blok olarak yükselen proje metronun yanı başında konumlanıyor. Toplam 240 bağımsız bölümün yer aldığı projede 208 konut ve 32 mağaza bulunuyor. Büyüklükleri 57 ile 196 metrekare arasında değişen 1 + 1’den 4.5+1’e kadar daire seçenekleri mevcut. Projede peşin almalarda fiyatlar 300 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 51 11 
Web Sitesi: www.referansgunesli.com.tr 


Referans Kartal Towers: Toplam 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alandan oluşan proje, 31 katlı ve 24 katlı iki blok. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede ayrıca 5+1’den oluşan penthou-se daireler de mevcut. Projenin sosyal alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness, pi-lates, dans salonları, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, çim aktivite terasları, meyve korusu, yapay dere, şelale ve su oyunları yer alıyor. Projede peşin ödemelerde 20 indirimle daire fiyatları 289 bin TL’den başlıyor.

Satış Ofisi Tel: 444 51 11

Web Sitesi: www.referanskartaltowers.com

 

Referans Kartal Kordonboyu: Proje, 94 daire ve 11 ticari üniteden oluşuyor; 1 + 1’den 4+1’e kadar dört farklı daire seçeneği bulunuyor. Sahile yürüme mesafesinde konumlanan proje adalar ve deniz manzarasına hakim. Projede Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness ve aktivite alanlarının yanı sıra 500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi modern ve keyifli yaşamın kapılarını aralıyor. Projede dairelerin peşin fiyatları 356 bin TL den başlıyor. 


Satış Ofisi Tel: 444 51 11 
Web Sitesi: www.referanskartalkordonboyu.com


16-) DKY İNŞAAT

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!


DKY İnşaat kampanyaya Lokum Manzara projesi ile katılıyor. Diğer firmalarda olduğu gibi projeden yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün. Yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

Lokum Manzara: Toplam 235 dairenin bulunduğu projede dairelerin her metrekaresi ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış. Kampanya ile satışa sunulan dairelerin sayısı ise 95. Konutlar 126 ile 154 metrekare arasında değişiyor. Kampanya kapsamında dairelerin fiyatları 2+1.5’da 426 bin TL, 3+1.5’larda ise 480 bin 600 TL’den satışa sunuluyor.

Satış Ofisi Tel: 444 93 59
Web Sitesi: www.lokummanzara.com

17) TEKNİK YAPI

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Kampanyaya tüm projeleriyle destek veren Teknik Yapı, bankalara yaptığı katkı payını ve daha fazlasını müşterilerine yansıtıyor. Firma kampanyaya YücelPark, Deluxia Park Resi-dence, Concord İstanbul, Uplife Kadıköy, Metropark, Evora İstanbul, Evora Denizli ile katılıyor. Firma toplam yedi projesinde uygulamaya başladığı yüzde 5 peşinat, yüzde 0.98 faiz ve. yüzde 20 indirim kampanyasına katılacakları döviz artışı ve enflasyondan korumak için fiyat artışı yapmamayı da taahhüt ediyor.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kampanyanın bugüne kadar gerçek-leştirilenler arasında en anlamlı ve müşteri açısından en cazip kampanya olduğunun altım çiziyor. Söz konusu kampanyada tüm kazançların konut talep edenlere yönlendirildiğini vurgulayan Durbakayım, “Şimdiye kadar olan kampanyalarda konut faizini düşük tutmak için firma olarak bankalara ödediğimiz yüzde 6-11 arasında katkı paylarım, bu kampanyada müşteriye yansıtmama kararı aldık. Diğer taraftan her kampanyada standart olarak yapılan peşin alımlardaki yüzde 10-14 arasında indirim oranını da buna ekleyince, konut alıcıları açısından yüzde 20 oranında bir avantaj ortaya çıktı. Müşterilerimize sadece miktar olarak desteğimiz bununla sınırlı kalmadı. Banka kredili satışlardaki yüzde 20 olan yasal faizi yüzde 5’e indirdik. Yüzde 15’lik oranı da 36 ay vadeye 0 faizle yayarak finansman maliyetini de biz üstlendik” açıklamasını yaptı. Teknik Yapı’nm kampanyaya verdiği desteğin vade ve faiz desteğiyle sınırlı kalmadığına vurgu yapan Durba-kayım, kampanya süresi boyunca artan döviz kuru ve enflasyon nedeniyle yükselen maliyetleri karşılayacaklarını ve hiçbir projesinde fiyat artışı yapmayacağını da ifade etti. Kampanya dahilinde bankadan kullanacakları kredi miktarını düşük tutmak isteyenlere alternatif açılımlar getiren firma, yüzde 5 peşinat sonrasındaki sıfır faizli 36 ay vadeli ara ödeme miktarını yüzde 30’a kadar çıkarma seçeneği de sunuyor.

Kampanyanın Teknik Yapı çatısı altında gerçekleştirilen tüm projelerde "geçerli olduğunu kaydeden Durbaka-yım, ancak satışların sınırlı sayıda daireyi kapsadığını söyledi. Mayıs ayının ilk haftasından itibaren yaklaşık 90 dairenin bu avantajlarla satıldığı bilgisini paylaşan Durbakayım, Ramazan sonuna kadar 450 daire satışının hedeflendiğini aktardı.


18) ARTAŞ İNŞAAT

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Artaş İnşaat kampanyaya Avrupa Konutları Atakent 4 ve Avrupa Konutları Başakşehir ile katılıyor. Projeden yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün. Yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

Avrupa Konutları Atakent 4: Proje İstanbul Küçükçekmece’de yer alıyor. Projedeki toplam inşaat alanı 118 bin, arsa alanı ise 23 bin 300 metrekare üzerine kurulmuş. Dört bloktan oluşan projede 519 daire ve ticari ünite bulunuyor. Metrekareleri 79 ile 239 arasında değişen dairelerin 1 + 1,2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekler mevcut. Konutların metrekare fiyatları ise 6 bin 264 TL.

Satış Ofisi Tel: 444 38 25
Web Adresi: www.avrupakonutlariatakent4.com

Avrupa Konutları Başakşehir: Projenin inşaat alanı 244 bin 325, arsa alanı ise 72 bin 706 metrekare. 941 adet konut ve 27 adet ticari alanın bulunduğu projede 2+1, 3 + 1, 4+1 ve 5+1’lik daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin metrekare fiyatı 5 bin 500 TL, büyüklükleri ise 124 ile 277 metrekare arasında değişiyor. 

Satış Ofisi Tel: 444 38 25
Web Adresi: www.avrupakonutlaribasaksehir.com


19-) İŞ GYO

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Kamu bankalarının başlattığı yüzde 0.98’lik konut kredisi faiz oranı uygulamasının ardından derneklerin başlattığı indirimli konut kampanyasına İŞ GYO da katıldı. Kartal’da hayata geçirilen ve şubat ayında teslimlerine başlanan Manzara Adalar projesinde yüzde 20 indirime artı olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 0.98 faiz oranıyla 10 yıla kadar vadeli ödeme imkanı konut sahibi olmak isteyenlerle buluşuyor. İŞ GYO’nun Nef ile ortak geliştirdiği projesi İnistanbul da tarihi kampanyaya dahil edildi. Bunun yanı sıra her iki projede de konut sahibi olmak isteyenler için daireler hemen teslim edilebiliyor. İŞ GYO tarafından Kartal’da hayata geçirilen ve 1+0’dan 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara sahip Manzara Adalar’da teslimler şubat ayında başlamıştı.

20-) 24 GAYRİMENKUL

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!


24 Gayrimenkul, Marina 24 projesi ile kampanyaya katılan firmalardan biri. Projeden yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün. Yine kampanyaya öze yüzde 20 indirim uygulanacak.

Marina 24: Marina 24 projesi, Büyükçekmece Mimaroba’da, şehir karmaşasından uzak denize sıfır konumunda bulunuyor. 28 bin 684 metrekarelik arsa alanı üzerine kurulmuş projede toplam 327 re-zidans ve 40 adet dubleks villa bulunuyor.

Projede satılmayı beklenen konut sayısı ise 235. Projede 69 ile 84 arasında 20 adet 1 + 1, 86 ile 229 arasında 121 adet 2+1, 145 ile 256 arasında 100 adet 3+1, 196 ile 321 arasında 75 adet 4+1, 243 ile 353 metrekare arasında 11 adet 5+1’lik daireler bulunuyor. Dairelerin fiyatları, l + l’lerin 539 bin TL ile 901 bin TL, 2+1’lerin 621 bin TL ile 1 milyon 840 bin TL, 3+1’lerin 1 milyon 389 bin TL ile 2 milyon 116 bin TL, 4+1’lerde 1 milyon 629 bin TL ile 3 milyon 270 bin TL, 5+1’ler ise 2 milyon 25 bin TL.ile 3 milyon 48 bin TL arasında değişiyor. Projenin 2019 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Satış Ofisi Tel: 0212 944 47 70
Web Sitesi: www.marina24.com.tr


Geri Dön