26 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'dan Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim!

 Evgör Mobilya'dan Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim!

Evgör, Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Papatyalı Ürünler” kampanyası başlattı. 8 – 15 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, tüm bayanlar www.evgor.com.tr adresindeki papatyalı ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle alabilecek



“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör, Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Papatyalı Ürünler” kampanyası başlattı. 8 – 15 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, evini yenileyen ya da yeni evlenecek olan tüm bayanlar, online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresindeki papatyalı ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle alabilecek. Tüm alışverişlerde peşin ödemede ekstra yüzde 8 indirim fırsatı sunan Evgör Mobilya’da, 36 aya varan taksit seçeneğinin yanı sıra kampanya ile avantajlı fiyatlarla bugünden satın alınan ürünlerin 3 yıl içinde istenilen herhangi bir zamanda teslim edilmesini sağlayan “Emanet Sistemi” bulunuyor.


EVGÖR Mobilya, evini yenileyen ya da yeni evlenecek tüm bayanlara, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Yalnızca www.evgor.com.tr adresi üzerinden yapılacak mobilya alışverişlerinde geçerli olan kampanyada, papatyalı yemek ve yatak odası, oturma grubu, salon ve köşe takımları ile tv üniteleri, 8 -15 Mart 2013 tarihleri arasında tüm bayanlara yüzde 50’ye varan indirimlerle sunuluyor.


Evgör Mobilya’nın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyası ve diğer ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Geri Dön