25 / 04 / 2024

Evini RE/MAX'ten bulana, Ulusoy'la taşınma bedava

Evini RE/MAX'ten bulana, Ulusoy'la taşınma bedava

İki güçlü marka, "taşınma kabusuna son veren" işbirliğini çarpıcı bir kampanyayla duyuruyor



Türkiye'de gayrimenkul sektörüne profesyonel standartlar kazandıran, RE/MAX ile ulaştırma sektöründeki marka gücü ve kurumsal hizmet kalitesini ev ve işyeri nakliyesi alanına taşıyan Ulusoy, evini ya da işyerini değiştirmeyi planlayanların yüzünü güldürecek bir işbirliği gerçekleştiriyor. İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  olmak üzere üç büyük metropolde, RE/MAX ofisleri, ev veya işyeri satışı ya da kiralaması gerçekleştirdiği müşterilerini, taşınma gereksinimleri için Ulusoy Evden Eve, İşten İşe Taşımacılık şirketine yönlendirecek. Bu işbirliğini duyurmak için 24-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da, "Evini RE/MAX'ten Al, Ulusoy ile Ücretsiz Taşın" Kampanyası gerçekleştirilecek. 

Kampanya kapsamında, kampanyaya katılacak RE/MAX ofisleri aracılığıyla İstanbul il sınırları içinde, 300 bin TL ve üzerindeki fiyatlarla ev satın alarak tapu işlemini 24-30 Nisan 2010 tarihleri arasında tamamlayacak olan RE/MAX müşterilerinin, 30 gün içindeki şehir içi taşınmalarını Ulusoy ücretsiz olarak gerçekleştirecek. RE/MAX ile Ulusoy'un işbirliklerini duyurmak amacıyla gerçekleştirecekleri kampanyadan yararlanacak RE/MAX müşterilerinin taşınma ücretlerini, iki marka birlikte karşılayacak. Kampanya, daha sonra Ankara ve İzmir'de de tekrarlanacak.

Kampanya sonrası  yüzde 15 indirim

İşbirliği çerçevesinde, Ulusoy, RE/MAX müşterilerine kampanya sonrasında da özel indirim uygulayacak. RE/MAX müşterilerinin eşyalarını, Ulusoy marka güvencesi altında, yüksek hizmet kalitesi ile kapıdan kapıya taşınmasını sağlamak için; 444 1 888 numaralı Ulusoy Çağrı Merkezi'ni aramaları yeterli olacak. Ulusoy Evden Eve, İşten İşe Taşımacılık şirketi, taşınacak eşyaların türü ve miktarı konusunda yapacağı eksper çalışması sonunda, belirlenecek taşıma ücreti üzerinden RE/MAX müşterilerine 2010 yılı sonuna kadar özel yüzde 15 oranında indirim yapılacak.

Ulusoy Evden Eve, İşten İşe Taşımacılık şirketi, RE/MAX Türkiye ile olan işbirliği kapsamında, RE/MAX ofislerinin müşterilerine öncelikli hizmet sunacak. Müşterilerinizin belirlediği tarihler ve saatler içinde taşınma işlemlerini gerçekleştirebilmek için özel yedek araçlar ve ekipler ayıracak. Ulusoy'un, RE/MAX müşterilerinin taşınmalarını gerçekleştiren araçlarının üzerinde ve görev yapan ekiplerinin kıyafetlerinde RE/MAX logosu yer alacak. Ayrıca RE/MAX ofisleri ve Ulusoy otobüs terminalleri ile her iki şirketin web siteleri, kurumsal yayınları ve kendilerine ait diğer tüm mecralarında, işbirliği ile ilgili tanıtım broşürleri, insert, poster ve filmler yer alacak.

Ulusoy'dan özel avantajlar

Ulusoy Grubu, yeni evlerine ya da işyerlerine taşınacak müşterilerini Ulusoy Evden Eve, İşten İşe Taşımacılık şirketine yönlendiren gayrimenkul profesyonelleri için, müşterileri ile paylaşabilecekleri özel bir takım sürpriz armağanlar da hazırlıyor. Bu kapsamda, RE/MAX gayrimenkul profesyonelleri ve müşterilerinin Ulusoy Grubu'nun turistik tesis ve seyahat başta olmak üzere, faaliyet gösterdiği çeşitli alanlardaki hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanabilmesi öngörülüyor.


Geri Dön