25 / 04 / 2024

Evora İstanbul Tuzla ihale!

Evora İstanbul Tuzla ihale!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Evora İstanbul Tuzla ihale toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL olarak belirlendi. Projede peşin ya da vadeli ödeme yapılıyor...



Evora İstanbul Tuzla ihale kapsamında 77 adet ticari birim açık artırma usulü ile satılıyor. İhale, Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek. 


Teknik Yapı projesi olarak inşa edilen  Evora İstanbul  Cadde projesi, İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Evora İstanbul Tuzla projesinde yer alan  3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satışa sunuluyor. 

 

Evora İstanbul Tuzla ihale!


Ödemelerin peşin ya da vadeli olarak gerçekleştirildiği Evora İstanbul Tuzla ihale, 28 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'da gerçekleşecek. 


Tuzla Evora İstanbul Residence projesinin içerisinde; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan Evora İstanbul Tuzla ihale kapsamında ticari üniteler 123 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Evora İstanbul Tuzla telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön