18 / 04 / 2024

Evre Gedizler'de yüzde 12'ye varan indirim fırsatı! 182 bin lira!

Evre Gedizler'de yüzde 12'ye varan indirim fırsatı! 182 bin lira!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre Gedizler

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezlerinden Sancaktepe’de inşa edilen Ev’re projesinde şimdi yatırım için fırsat zamanı… Projedeki 3’lü kampanyada konut fiyatları 182 bin liradan başlıyor...





İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezlerinden Sancaktepe’de inşa edilen Ev’re projesinde şimdi yatırım için fırsat zamanı… Projedeki 3’lü kampanyada konut fiyatları 182 bin liradan başlıyor.


GedizlerYapı A.Ş. tarafından İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirilen Ev’re projesi, birbirinden kazançlı üç fırsat kampanyasında %12 ye varan indirimler ve ödeme kolaylıkları sunuyor. 


Fırsat 1


Konut almak için şimdi fırsat zamanı diyenleri hedefleyen kampanyanın ilk seçeneğinde, konut bedelinin yüzde 50’sinin peşin, kalan yüzde 50’nin de sıfır faiz ile 36 ay  taksitle ödeme imkanı bulunuyor.


Fırsat 2


Yüzde 10’u peşin, geriye kalan rakamın yüzde 20’si Ekim ayında, yüzde 20’si Mayıs 2015 tarihinde, kalan yüzde 50’lik kısım da banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Fırsat 3


Daire fiyatının yüzde 25i peşin, yüzde 75’lik kısmı için de cazip faizli banka kredisi ile ödeme imkanı sunuluyor.

Dairelerin büyüklükleri 45 ile 221 metrekare arasında değişiyor. Normal kat ve bahçe dubleksleri olmak üzere 14 ayrı tipte dairenin yer aldığı projede 1+1 daireler,182 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İlk Etap 1 Yıl Sonra Teslim


55 bin metrekare arazide gerçekleştirilen projenin yüzde 90’ı yeşil alandan oluşuyor. Çevreye ve doğaya önem veren Ev’re projesinin konsepti, arsasında bulunan 35 yıllık fıstıkçamı ağaçlarına göre projelendirildi. 


İlk etap 1 yıl sonra teslim edilecek olup, Ev’re konut projesinin yaşam alanlarıyla birlikte 28 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek ikinci etap çalışmalarına ise gelecek yıl başlanacaktır.

Sancaktepe’nin Yatırımdaki ArtılarıEv’re projesine ev sahipliği yapan Sancaktepe’nin yatırımcıları cezbedecek pek çok artıları bulunuyor. Bölgedeki metro çalışmaları, 3.köprünün tüm bağlantı yollarının Sancaktepe’den geçecek olması ve 4 bin 100 yataklı şehir hastanesinin kurulması gibi önemli projeler bölgenin önemini her geçen gün artırıyor. Aydos Ormanları’na da komşu olan Sancaktepe temiz havasıyla da cazibe merkezi.


Ev’re’den Hayatı Renklendirecek Çözümler


Ev’re projesi yaşamınıza değer katacak, hayatınızı renklendirecek özel çözümler sunuyor. Çok amaçlı spor alanları, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten yolu, açık hava plates alanı, fitness, sauna, vitamin bar, 550 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, yapay göl, botanik bahçesi, yaş gruplarına göre çocuk oyun alanları, havuz cafe, kapalı/açık otopark alanları sözkonusu özel çözümlerin başında geliyor.



Telefon: 0216 311 88 00

Web Adresi: www.ev-re.com


projeye sor



Geri Dön