28 / 03 / 2024

EVTEKS fuarı 17 Mayıs'ta İstanbul'da açılıyor!

EVTEKS fuarı 17 Mayıs'ta İstanbul'da açılıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.



Her yıl olduğu gibi bu yıl da TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS, ev tekstilindeki yepyeni hikayeleri anlatacağı bir fuar düzenliyor.

 

Bu yıl 17 -21 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımlarıyla 22. kez kapılarını açmaya hazırlanan ve tüm markaların ev tekstili koleksiyonlarındaki yeniliklerinin görücüye çıkaracağı fuar İstanbul/Yeşilköy CNR Expo fuar merkezinde  saat 12:00'da başlayacak.



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


17 Mayıs'ta başlayacak olan ev tekstilindeki tüm yeniliklerin yer alacağı fuar, beş gün boyunca ziyaretçilerine kapılarını açacak.


Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Uluslararası Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, sektörü tek çatı altına bir araya getirmek için gün sayıyor. Global sektör profesyonelleri tarafından da beklenen fuar, 17-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında ev tekstilindeki yepyeni hikayelerin anlatıldığı ilk ve tek durak olma özelliği taşıyor.


Bu yıl 22. kez kapılarını sektör profesyonellerine açacak olan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, dünyanın ikinci Türkiye'nin ise en büyük ev tekstili fuarı olma özelliği taşıyor. TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen ve her yıl olduğu gibi, bu yıl da Avrupalı ziyaretçilerin ajandasında yer alan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 150 binden fazla ziyaretçiye kapılarını açmayı hedefliyor. 


Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergileneceği ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı fuar, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 160 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek. 200'ü yabancı olmak üzere binin üzerinde firmanın katılacağı 22. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 40 bini yabancı, 150 bin kişiyi aynı çatı altında toplamayı hedeflerken yabancı katılımcılar sayesinde şimdiden otellerde maksimum oranda doluluk elde edildi bilgileri geliyor. 


Renklerin enerjisi EVTEKS'te buluşuyor


Öte yandan, ünlü tasarımcıların yaşam tarzını yansıtan temaları göz önüne alarak tasarladığı 2017 ev tekstili trendlerine de ev sahipliği yapacak fuar, ev tekstili sektörünün önde gelen profesyonelleri, dünyaca ünlü trend belirleyicileri ve yerli-yabancı tasarımcıların seminerlerine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca EVTEKS 2016 organizasyonunun trend alanını, son dört yıldır olduğu gibi bu yıl da Nelly Rodi tasarlayacak. Ayrıca Nelly Rodi trend ofisinin hazırladığı ve ilk kez EVTEKS fuarında tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2017-2018 ev tekstili trendleri ise katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından merakla bekleniyor.


Ev tekstilindeki tüm yeniliklerin yer alacağı fuar, beş gün boyunca ziyaretçilerine kapılarını açacak. 


Dünya


Geri Dön