29 / 03 / 2024

Evviva Nirvana ödeme koşulları!

Evviva Nirvana ödeme koşulları!

Firma: Bulut İnşaat

Proje: Evviva Nirvana

Evviva Nirvana ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Bahçeşehir Evviva Nirvana projesinin teslimleri Mayıs 2015' de gerçekleştirilecek.



İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan  Evviva Nirvana  projesi  Bulut İnşaat  imzası tarafından hayata geçiriliyor. Evviva Nirvana ödeme koşulları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


42 bin 966 metrekare alana sahip olan Evviva Nirvana Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa tipinde konut alternatifleri sunuluyor. Evviva Nirvana projesi 2015 Mayıs'da teslim edilecek. 


20 adet villa ve 658 adet daireden meydana gelen Evviva Nirvana Bahçeşehir Evlerinde satışlar devam ediyor. Bahçeşehir Evviva Nirvana fiyatlaır bilgisi için 444 25 61 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Evviva Nirvana ödeme koşulları bilgisinden hemen önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Bahçeşehir Evviva Nirvana Evlerinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, güvenlik ve yüzme havuzu bulunuyor.


Evviva Nirvana ödeme koşulları kapsamında konut bedelinin yüzde 15 peşinat olarak ödeniyor, kalanı ise Bulut İnşaat güvencesiyle 60 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. Ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor.


Bulut İnşaat Evviva Nirvana nerede?

Bahçeşehir Evviva Nirvana adres bilgileri: Şahintepe Mahallesi Eski İstanbul Caddesi Bahçeşehir Başakşehir/İstanbul


Telefon: 444 25 61

Web Adresi:  www.evvivanirvana.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön