19 / 04 / 2024

Exen İstanbul iletişim!

Exen İstanbul iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Eksen İstanbul

Exen İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 316 79 90 olarak hizmet veriyor. Exen İstanbul projesinde ramazana özel indirim fırsatlarıyla konut satışları devam ediyor...




Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Exen İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinde inşa ediliyor. Sur Yapı Exen İstanbul iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Exen İstanbul Evleri 3 etap halinde yükseliyor. 1. ve 2 etaplarda yer alan 205 daire sahiplerine teslim edildi. Satışları devam eden 3. etap daire teslimleri ise Ekim ve Kasım aylarında 2 aşamada gerçekleşecek.


Exen İstanbul Konutları içerisinde özel bir koru, sosyal tesisler, fun golf sahası ve çocuklar için özel olarak tasarlanan macera parkuru gibi sosyal donatılar sahiplerine sunuluyor.


Exen İstanbul Evleri'nde Ramazan Ayı için özel olarak sunulan indirim kampanyaları mevcut. Konut sahibi olabilmek için yüzde 50 peşinat verilerek kalan tutar firma bünyesinde ya da banka kredisi ile 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Exen İstanbul iletişim!


Ramazan Ayı için sunulan kampanyada 2+1 daireler için tamamı peşin alımlarda yaklaşık 70 bin liralık indirim yapılıyor. 3+1 daireler içinse yaklaşık 110 bin lira ile 134 bin lira arasında değişen tutarlarda indirim uygulanıyor. Bir diğer indirim kampanyası da 3,5+1 daireler için yaklaşık 148 bin lira ile 162 bin lira arasında değişen tutarlarda yapılıyor.

 

Exen İstanbul iletişim!

Adres: Çamlıca Bölgesi, Tantavi Mahallesi, Mandıra Caddesi No:20 Ümraniye 34764 İstanbul


Exen İstanbul iletişim!


Telefon: 0216 316 79 90

Web Adresi: www.exenistanbul.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön