18 / 05 / 2024

EYT ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı! Bu tarihten önce dilekçe verenler yandı...

EYT ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı! Bu tarihten önce dilekçe verenler yandı...

Milyonlarca EYT’linin gözü kulağı bu düzenlemeye çevrildi. EYT'liler 2022'de emekli olanlardan daha düşük maaş alacak. Maaşını düşük olmak EYT’lilerin başvuracağı son tarih belli oldu.



Emeklilik dilekçesini 2022 yılında veren vatandaşların, ocak ayında dilekçe verenlere göre daha avantajlı olduğu ortaya çıktı. 2022 avantajından yararlanma fırsatı kamu işçileri için 14 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi ile emeklilik hakkı elde edecek vatandaşlar ise 2022 yılında dilekçe veren aynı prim gününe sahip emsallerine göre daha düşük tutar ile emekli aylığı almaya başlayacak.

EYT ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı! Bu tarihten önce dilekçe verenler yandı...

Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 28 Aralık'ta EYT düzenlemesini kamuoyuyla paylaştık. Milyonlarca vatandaşımızın sorunlarını herhangi bir sınırlamaya gitmeksizin çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında TBMM'nin takdirine sunuyoruz." İfadelerini kullandı.

Peki, EYT’liler nasıl yüksek maaş alacak? Detaylar haberimizde...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön