19 / 04 / 2024

EYT ve 3600 ek gösterge için flaş gelişme! Tarih verildi!

EYT ve 3600 ek gösterge için flaş gelişme! Tarih verildi!

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, AK Parti'nin Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) açıklamasını değerlendirerek EYT için önemli açıklamalarda bulundu...



Cem Küçük, TGRT'de yayınlanan sabah programında EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesini bekleyen milyonlarca vatandaş için açıklamalarda bulunarak 2022 yılını işaret etmişti.

Sputniknews'de yer alan habere göre; EYT ile ilgili Akbaşoğlu şunları söyledi: “Emeklilikte yaşa takılanlar diye kavramsallaştırılan bir yapılanma söz konusu. Bunun özü ve özetine baktığımız zaman bu AK Parti iktidarından yani 2002 yılından önce bir düzenlemeyi ifade ediyor” ifadelerini kullanmıştı. Akbaşoğlu ayrıca “EYT'li kardeşlerimizin durumu çalışma programımızın içerisinde yer alıyor. İnşallah 2022 yılı içerisinde EYT'lilerle ilgili de ne yapacağımızın müjdesini, Çalışma Bakanı'mızla beraber paylaşacağız. EYT’li kardeşlerimizin durumunu 2022 yılı içerisinde ele alarak bu konuyla ilgili hakikaten onların da memnun olacağı ‘Allah razı olsun' diyeceği bir noktaya inşallah getireceğiz” açıklamasında da bulundu.

EYT ve 3600 ek gösterge için flaş gelişme! Tarih verildi!

'Bahar aylarında haberi gelir'

Cem Küçük ise, sunduğu sabah programında "Bahar aylarında bununla ilgili haber gelir. AK Parti önce 3600 Ek göstergeyi çıkaracak. Memur ve memur emeklileri için. Ondan sonra da Emeklilikte Yaşa Takılanlar gelecek gündeme. Bununla ilgili bir çalışma olacak" ifadelerini kullandı.

Emeklilikte yaşa takılanlara müjdeli haber! Tarih açıklaması geldi!

FED'den sert tepki! Altın fiyatları geriledi!

Dolar/TL atak yaptı! Bugün dolar ne kadar?

Bitcoin için kritik tarih belli oldu!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön