26 / 04 / 2024

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

3600 ek gösterge için merak bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vatandaşları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetten 3600 ek gösterge için müjde bekleyen vatandaşları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Polis, din görevlisi ve öğretmenlerin 3600 ek gösterge ile birlikte emekli aylıkları ve ikramiyelerinin yüzde 22; yüksek öğretim mezunu olmayan din görevlisi ve hemşirelerin aylığının ise yüzde 25 oranında zamlanacağını ifade edildi.

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

Emeklilerin ve kamu çalışanlarının ücret durumlarına ilişkin çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini savunan Bakan Bilgin, mayıs ayı sonunda tüm detayların kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön