24 / 04 / 2024

EYT'de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

EYT'de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ Konfederasyonu’nu ziyaretinde konuştu.



Bilgin ayrıca "Geçici işçilerimiz hala geçici işçi. Bir türlü geçmeyen bir işçilik dönemi var. Bunu çözeceğiz, bunun çözülmesi lazım. Sözleşmeli personel meselesi medyada yer aldı. Bakanlar Kurulunda gündeme gelmedi. Biz hazırlığımızı yaptık.

(Taşeron işçi) 90 bin civarında bir işçi kapsam dışında kaldı. Onların kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık.

EYT de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

Sözleşmeli personelin kadroya geçmesi konusu bakanlar kurulunda gündeme gelmedi.

Türkiye büyüyerek, ihracat yaparak enflasyona karşı mücadele edecek." açıklamalarında bulundu. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Eylül 2022 tarihinde saat 23.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.32 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 982 Türk Lirası değerinde.

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

'Ok gibi fırlayacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için o tarihi işaret etti

FED kararı öncesi İslam Memiş'ten çok konuşulacak 'altın' yorumu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön