25 / 04 / 2024

EYT'de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

EYT'de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ Konfederasyonu’nu ziyaretinde konuştu.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklamada "Önümüzdeki Aralık ayında asgari ücreti yeniden değerlendireceğiz. Enflasyonun etkisini, yarattığı tahribatı dikkate alarak yeni bir değerlendirme sonucunda son kararımızı açıklayacağız' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ Konfederasyonu’nu ziyaretinde konuştu.

EYT de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

Bakan Bilgin EYT'ye ilişkin ise "Onunla ilgili bir çözüm aşamasına geldik. O dosyayı tamamladığımız gün bir basın toplantısı ile ya da başka bir şekilde Türk kamuoyuyla paylaşacağız. Acil olan sorunların ertelenmemesi gerekir" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön