17 / 04 / 2024

Eyüp Mon reve Evleri'nde 36 ay 0 faiz kampanyası!

Eyüp Mon reve Evleri'nde 36 ay 0 faiz kampanyası!

Demir-çelik, madencilik-metal sektöründe faaliyet gösteren MES Şirketler Grubu, 2007 hız verdiği inşaat çalışmalarına Beylikdüzü ve Eyüp’te geliştirdiği yeni projeler ve Mon reve konut projeleriyle devam ediyor.



Bakırköy, Basın Ekspres, Ümraniye gibi semtlerde AVM ve towerlar inşa eden MES’in, Beylikdüzü’nde Şahinler Holding, Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve grup şirketlerinden Mes Turkuaz’la geliştirdiği 1.155 daireli West Side İstanbul projesinde de imzası bulunuyor. Grup, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul’un gözde semtlerinden Eyüp’te Birlik İnşaat’la ortaklaşa Mon Reve projesine başladı. Haliç’e yürüme mesafesinde 37 bin metrekarelik alan üzerinde konumlanan 3 bloklu proje; geniş daireleri, zengin sosyal donatıları ve aile odaklı hayat tarzıyla talep görüyor. Mon Reve ile ilgili Mehmet Canıtatlı’nın sorularını cevaplandıran konuşan MES Şirketler Grubu Başkanvekili Erhan Ünal, site mantığı ile geliştirdikleri projenin birçok yönüyle Eyüp semtine değer katacağını söyledi.


‘Bu Benim Rüyam’


‘’Çocukluğumun geçtiği bir mahalleye, modern ve ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir konseptte projeyi kazandırmanın heyecanını yaşıyorum’’ diyen Ünal, ’’Şirket olarak ‘Bu Benim Rüyam’ sloganıyla en iyisini yapmak için yola çıktık. Bilge Çelik Fabrikası arazisi üzerinde projelendirdiğimiz Mon Reve ailelerin rahat ve huzurlu yaşayabilecekleri mekânlardan oluşuyor.  Peyzajından sosyal donatılarına, ibadet yerlerinden cadde dükkânlarına kadar her detayı kendimiz yaşayacak gibi kurguladık. 2+1, 3+1,4+1 dubleks tipi dairelerden oluşan butik projemizde huzurlu bir ortamda yaşamak için gerek duyulan herşey dikkate alındı’’ diye konuştu.


Ulaşım avantajı


Projenin lokasyon değerine dikkat çeken Ünal, Mon Reve’nin E-5 ile E-6 karayolları arasında yer alan nadir konut projelerinden birisi olduğunu belirterek, ‘Projemiz metro, metrobüs ve tramvay hatlarına yakınlığı ile sakinlerini İstanbul’da trafik çilesinden uzak tutacak ve zamanı daha ekonomik kullanmalarına yardımcı olacak’ dedi. Ev içi ferahlık konusunu önemsediklerini dile getiren Ünal, ‘ Tavan yüksekliği 3.10 olan dairelerin her odasından daireye ait olan kat bahçelerine (balkonlara) çıkmak mümkün olacak. 7 / 24 güvenliğin olduğu sitemizde trafikten arınmış bir yaşam biçimi yer bulacak. Ayrıca her daire için iki araçlık otopark yeri ayrıldı. Dinlenme ve eğlenme konusunda da erkek ve bayanlara özel mekânlar ( havuz- toplantı salonu vs) planladık. Bu standartta bir site için yapılabilecek en büyük sosyal alana, 1.500 metrekare ile grup olarak imza atacağız ’ mesajı verdi.


36 ay sıfır faiz


Projede yer alan dairelerin yüzde 40’nın kısa sürede sahiplerini bulduğunu söyleyen Erhan Ünal, ’’ Bölgedeki ikinci el konutlara kıyasla fiyatlarımız makul. Metrekaresi 3.800- 4.000 lira aralığında. Lüks donatıları olan dairelerin fiyatları 630 bin liradan başlıyor. Peşin alımlarda 2+1 tipi daireler için yüzde 10, 3+1 ve 4+1 tipi daireler için yüzde12 indirim uyguluyoruz. Yüzde 25 peşinat veren müşterilerimize de 36 ay sıfır faizle satışlarımız devam ediyor’ diye konuştu. Kaba inşaatı devam eden projenin 2016’nın son çeyreğinde bitmesi planlanıyor.


Yeni Akit


Geri Dön