26 / 04 / 2024

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.



Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultanlılara verdiği sözleri birbiri ardına yerine getirmeyi sürdürüyor. 

Başkan Deniz Köken’in seçim döneminde Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuzun da yapım çalışmalarna başlandı. Eyüpsultan Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Eyüpsultan Bölgesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisi; otopark, açıkhava spor alanı ve peyzaj alanları da dahil olmak üzere toplamda 2 bin metrekare büyüklükte alanda inşa edilecek.

Eyüpsultan da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Yarı olimpik yüzme havuzunun bulunduğu bina ile idari bina ise yaklaşık bin 170 metrekare büyüklüğünde olacak. 

Başkan Deniz Köken muhtarlarla birlikte yüzme havuzu inşaatına giderek inceleme yaptı. Çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Deniz Köken, “Çalışmalar hızlıca sürdürülecek ve çok istediğimiz havuza en kısa zamanda kavuşacağız inşallah” diye konuştu.

Başkan Deniz Köken, ilçeye iki yarı olimpik yüzme havuzu yapımı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile bir protokol imzalamıştı. İmzalanan protokolle birlikte vakit kaybedilmeden yüzme havuzları yapılmaya başlandı. Akşemsettin Mahallesi’nde ve Eyüpsultan bölgesi için Topçular’da inşasına başlanan iki havuz en kısa sürede tamamlanarak hizmet sunmaya başlayacak.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!


Geri Dön