26 / 04 / 2024

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliği ile Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, projenin yatay mimari de inşa edileceğini söyledi.



Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın, konuyla ilgili, açıklamalarda bulundu.

Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre Yeşilpınar'daki Pınar Camii’nin olduğu daha önce riskli alan ilan edilmiş bölgede kentsel dönüşüm başlıyor. Dönüşüm projesi Akşemsettin Bulvarı Öğretmen Blokları ve altındaki bölgeyi kapsıyor. 

 

Eyüpsultan ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

 

KİPTAŞ’ın projelerinin planlama çalışmalarının tamamlandığını ve yatay mimariyi esas alan projenin, konumu, sosyal donatı alanları, peyzajı, otoparkları ve alışveriş üniteleriyle mükemmel bir yaşam alanı olacağını söyleyen Aydın, “KİPTAŞ, bize projeyi sundu. Ben çok beğendim. İnşallah yakında açılacak KİPTAŞ tanıtım ofislerinde vatandaşlarımız da görecek. Ben onların da bu projeyi beğeneceklerini umuyorum. Akşemsettin ve Yeşilpınar’dan sonra Karadolap ve İslambey’de de kentsel dönüşüm çalışmaları başlaması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.


Geri Dön