20 / 04 / 2024

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.



YARIM ASIRLIK SERVET BUHAR OLDU

Dolandırıcılar satış işlemlerinin ardından parasını isteyen yaşlı adama zorla “Paramı aldım” yazılı kağıt imzalattı. Yaşlı adamı bir süre farklı bahanelerle oyalayan dolandırıcıların Sucu’ya verdiği 2 banka çeki sahte çıktı. Kandırıldığını anladıktan sonra dolandırıcıların peşinden koşan Sucu’ya adamlar bu kez 4 milyon 900 bin lira değerinde senet verdi. Senedin de karşılıksız çıkması üzerine iyice mağdur olan Sucu, soluğu  Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nda aldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön