20 / 04 / 2024

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda yargılandığı davaya katılan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz’e darp girişiminde bulunuldu. Olayda yaralandığı öğrenilen Akgündüz’ün doktor raporu alarak kendisini darp ettiğini ileri sürülen Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi...



Bayrampaşa'da 'Caprice Gold' ve Malpler'de 'Caprice Malpler' projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişileri dolandırdığı iddias ile yargılanan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz'e darp girişiminde bulunuldu.

DARP GİRŞİMİNDE BULUNULDU

Sabah'tan Sema Alim'in haberine göre, olay bugün 10:15 sıralarında İstanbul Çağlayan'da bulunan Adalet Sarayı'nda meydana geldi. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık olarak yargılanmakta olan Memet Fadıl Akgündüz'e İstanbul Adalet Sarayı Zemin Kat C-3 Blok kısıtlı alan giriş koridorunda kalabalık bir grup tarafından darp girişiminde bulunuldu.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayda yaralanan Akgündüz olay yerinden uzaklaştırıldı. Olay ile ilgili doktor raporu alındıktan sonra Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Akgündüz kendisini darp ettiğini ileri sürdüğü Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi oldu.

Şahsı yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Fadıl Akgündüz saldırıya uğradığı gerekçesiyle davaya katılmadı!
 


Geri Dön