26 / 04 / 2024

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 



Caprice Gold ve Caprice Malpler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, davaya katılmak için geldiği İstanbul Adliyesinde dosyada müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

DAVA İÇİN ADLİYEYE GELDİ

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz geçtiğimiz günlerde İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Malpler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmediği gerekçesiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılandığı mahkemenin duruşmasına katılmak için İstanbul adliyesine gitti. 

Fadıl Akgündüz e adliyede darp!

MÜŞTEKİLERİN SALDIRISINA UĞRADI

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık olarak yargılanmakta olan Memet Fadıl Akgündüz'e İstanbul Adalet Sarayı Zemin Kat C-3 Blok kısıtlı alan giriş koridorunda kalabalık bir grup tarafından darp girişimi yapılmış, o esnada yaralanan Akgündüz olay yerinden uzaklaştırılmıştı. Olay ile ilgili doktor raporu alınmasının ardından Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Akgündüz kendisini darp ettiğini iddia ettiği Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olmuştu.

"ÖFKELİYDİM AMA DARP ETMEDİM"

Memet Fadıl Akgündüz'ün şikayetinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Ercan Ş., Fadıl Akgündüz'ün paralarını alıp söz vermiş olduğu projeyi tamamlamadığını, bu sebeple duruşma öncesinde öfkelendiğini fakat herhangi bir darp olayının yaşanmadığını söyledi. 

1 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda şüpheli Ercan Ş., hakkında 'Basit Yaralama' suçunu işlediği nedeniyle 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Dava sonraki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!


Geri Dön