26 / 04 / 2024

Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Emekli olan H. Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinden ayrıldı.



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi ayrılma/atama hakkında açıklama yaptı.


H. Faik Açıkalın'ın Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinden 29 Aralık 2017 tarihi itibarıyla emeklilik sebebiyle ayrıldığından, boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine 15 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Gökhan Erün'ün, toplanacak ilk genel kurulun onayına sunulmak ve bu toplantı tarihine kadar görev yapmak üzere, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. Maddesi hükmü doğrultusunda seçilmesine ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına karar verildi.

 

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması: 
H. Faik Açıkalın'ın Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinden 29 Aralık 2017 tarihi itibarıyla emeklilik sebebiyle ayrıldığından, boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine 15 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Gökhan Erün'ün, toplanacak ilk genel kurulun onayına sunulmak ve bu toplantı tarihine kadar görev yapmak üzere, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. Maddesi hükmü doğrultusunda seçilmesine ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına karar verilmiştir.

 


Geri Dön