26 / 04 / 2024

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu sağlıyor!

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu sağlıyor!

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. İnce formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.



Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. Sıcacık ortamlar yaratacağınız Fakir TH 2000, ince formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.



Klasiğin dışında yeni bir anlayışla dizayn edilen 2 plakalı seramik kule tipi ısıtıcıda, ayarlanabilir ısı ve zamanlayıcı fonksiyonu bulunuyor. Uzaktan kumandayla kontrol edilebilen ısıtıcı; 15˚-35˚ derece arası elektronik, ayarlanabilir yüksek hassasiyetli led ekranı ve aşırı ısınma korumalı panel ızgarası yüksek ısınmalara karşı olası problemleri minimize ediyor.



Cihazın devrilmesi halinde olası ev kazalarına karşı, otomatik kapanma özelliğiyle de çocuklu aileler için son derece güvenli. Çıkarılabilir toz filtresi temizliğini kolaylaştırırken, kolay taşınma özelliği ile de evinizin her yerinde rahatlıkla kullanılabilir.



600, 1000, 1200 ve 2000 watt olmak üzere 4 farklı güç ayarıyla kışın soğuğuna karşı alternatif çözümler sunan Fakir TH 2000, geniş mekanları ısıtma konusunda da iddialı.



Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgerate, 150’den fazla ürün gamıyla hayatı kolaylaştırıyor.




Geri Dön