18 / 05 / 2024

Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz ne kadar, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz ne kadar, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Estetik görünümlü Fantom Master Fryer AF 4500 ile yemekler hızlı, az yağlı, sağlıklı ve lezzetli bir ziyafete dönüşür. Sıcak hava akışı ile çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Peki, Fantom sıcak hava fritözü balık pişirir mi? İşte detaylar...



Fantom Master Fryer AF 4500 sıcak hava fritözünün sahip olduğu active triple air teknolojisi sayesinde hızlı hava akışıyla çok daha lezzetli yemekler pişirilir.

 Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz ne kadar, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Master Fryer, gıdaları sıcak hava akışı ile yüzde 90'a kadar daha az yağlı ve daha sağlıklı pişirme imkanı sağlar. 4,5 litrelik geniş kapasiteli haznesi ile kısa sürede daha fazla porsiyon hazırlanır. 80-200 derece aralığındaki sıcaklık ayarı ile yiyecekleri tam kıvamında pişirir. Pişirme işlemi tamamlandığında sesli olarak ikaz eder.

Kolayca çıkarılan haznesi, ister elde ister bulaşık makinesinde yıkanabilir. Fantom fritöz ile sebze, balık ve et gibi yemekleri çok daha hızlı ve lezzetli pişirebilir hatta kek bile yapabilirsiniz. Zaman ayarı, yapışmaz haznesi ve bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ile kullanım sonrası temizliği de çok kolay. 

HIZLI, SAĞLIKLI VE LEZZETLİ
Active triple air teknolojisi sayasinde hızlı hava akışı ile daha hızlı ve lezzetli bir pişirme işlemi gerçekleştirilir. 

MİNİMUM YAĞ KULLANIMI
Sıcak hava akışı ile geleneksel usullere göre yüzde 90'a kadar daha az yağlı ve çok daha sağlıklı çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Active triple air teknolojisi ile tasarlanan Fantom Master Fryer, yiyeceklerin üzerinde ve çevresinde sıcak havayı dolaştıran bir fanla birlikte çalışır. Kızartma sepetiyle cihazın içerisine yerleştirilen yiyecekler kuru havanın ısıyla birleşmesi ile o çıtır dokuyu kazanır. 

HAZNE KAPASİTESİ
4,5 litrelik geniş hazne kapasitesiyle daha fazla porsiyon hazırlanır.

ISI AYARI
80-200 derece aralığında sıcaklık ayarı ile çok sayıda gıdayı tam kıvamında güzelce pişirir.

ZAMAN AYARI VE SESLİ BİLDİRİM
Pişireceğiniz yiyeceğin türüne göre zaman ayarı seçmenizi sağlar. Pişirme süresi sona erdiğinde sizi sesli olarak ikaz eder.

KOLAY TEMİZLEME ÖZELLİĞİ
Kolay bir şekilde çıkarılan, yapışmaz pişirme haznesini ister elde, ister bulaşık makinesinde çizilmeden yıkayabilirsiniz. Bu da ürünün kullanım ömrünü uzatır.

YAĞ DAMLATMAYA SON
Sıcak hava fritözünde yağ damlatmadan sağlıklı leziz gıdaları pişirmenin sırrı özel dizayn geniş haznesiyle Fantom Master Fryer'de saklı.

OTOMATİK KAPANMA EMNİYETİ
Pişirme sepeti çıkarıldığında otomatik kapanma emniyeti devreye girer. Sepet yerine yerleştirildiğinde kaldığı yerden pişirme işlemini sürdürür.

Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz en uygun nereden alınır?

 


Geri Dön