27 / 04 / 2024

Faruk Çelik Bilecik'te SGK Hizmet Binası'nın açılışını yaptı!

Faruk Çelik Bilecik'te SGK Hizmet Binası'nın açılışını yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bilecik ve Bozüyük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü'nün Hizmet Binası açılışına katılmak üzere geldiği Bilecik'te, Bilecik Valiliği'ni ve Bilecik Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti...




Çelik, Bilecik ve Bozüyük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü'nün Hizmet Binası açılışına katılmak üzere geldiği Bilecik'te, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret etti. Valilik girişinde, tören mangasını selamlayan Çelik, Valilik ziyaret defterini imzaladı. 


Çelik, beraberindeki TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, AK Parti Bilecik Başkanı Ramazan Kurtulmuş ile Vali Akpınar'dan Bilecik hakkında brifing aldı. Akpınar, ziyaret anısına Çelik'e üzerinde Şeyh Edebali'nin sözlerinin bulunduğu tabak hediye etti. 


Çelik daha sonra Bilecik Belediye Başkanı Yağcı'yı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yağcı, Çelik'e üzerinde Osmanlı Arması'nın bulunduğu tablo ile kahve fincan takımı hediye etti.


Ziyaretlerin ardından Çelik, karayolu ile Bursa'nın İznik ilçesine gitti.


AA


Geri Dön