24 / 04 / 2024

Fatih Erdoğan: Durma moduna geçemeyiz!

Fatih Erdoğan: Durma moduna geçemeyiz!

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, gayrimenkul sektöründe zor bir süreçten geçildiğini, piyasada sıkışıklık olduğunu söyledi. Erdoğan, ""Şirketler planları neyse yoluna devam etmeli. Durma moduna geçemeyiz" dedi...



Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, gayrimenkul sektörününzorlu bir süreçten geçtiğini ve piyasada sıkışıklık olduğunu ancak bu zorlukların aşılacağını söyledi. Erdoğan, "Bu dönemin aşılması firmaların doğru hamleleriyle olacak" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Erdoğan şöyle devam etti: "Şirketler planları neyse yoluna devam etmeli. Durma moduna geçemeyiz. Elbette günün şartlarına göre revizeler olacaktır. Bugüne göre formüller bulmalı ve yolumuza devam etmeliyiz. Doğru şartlar sunulunca her dönemde bir alıcı kitlesi olduğunu unutmamak gerek"

600 milyon lira değerindeki projede inşaata 2016’da başladıklarını, teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapacaklarını belirten Fatih Erdoğan, “Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor. Toplam 429 konut var. Biz bu projemizde günün şartları gereği yeni bir kampanya başlattık." dedi.

Fatih Erdoğan, "Yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızın ilgisi de beklentimizin üzerinde. Telefonla konut alan oldu. Şimdi Almanya’ya gidip projemizi orada tanıtacağız. Henüz lansman yapılmadan, ön satış döneminde karşılaştığımız bu ilgi bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.


Geri Dön