24 / 04 / 2024

Fatih Kemikliburun Sosyal Tesisi yıl sonunda açılıyor!

Fatih Kemikliburun Sosyal Tesisi yıl sonunda açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fatih Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.



 

Fatih Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı önemli yeşil alan projeleri arasında yer alan Kemikliburun Parkı ve Sosyal Tesislerinin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Hasan Suver çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi aldı.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mevlanakapı Mahallesi’nde Kemikliburun Sokak’ta bulunan 7 bin 915 metrekarelik proje alanı tamamlandığında bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek ve çevre halkın fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarına yanıt verecek bir proje ilçeye kazandırılmış olacak. Parkta, dinlenme alanları, süs havuzu, bisiklet yolu, yeşil alanlar, fitness, çocuk oyun alanları, otopark ve sosyal tesis bulunacak. Parkı diğer park ve yeşil alanlardan farklı kılan bir özelliği ise, genel itibariyle Osmanlı konseptinde tasarlanıp, belirli bölgelerinde Osmanlı dönemini tasvir eden üç boyutlu objelerin bulunması olacak. Objeler kullanıcıların birebir ilişikli olabileceği şekilde konumlandırılarak, park içinde fotoğraf çekim noktaları da meydana getirilecek.

Kemikliburun Sosyal Tesisi

Park içerisinde 224 metrekare alan üzerine konumlandırılan sosyal tesis ise; ön kısmında havuzun yanı sıra, açık ve yarı açık oturma alanları ile kullanıcıların hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekân olarak hizmete açılacak. Projenin yıl sonuna kadar tamamlanarak Fatihlilerin hizmetine sunulması amaçlanıyor.


Geri Dön