18 / 04 / 2024

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 



Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizde yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel ve sosyal bir mekân hayata geçirildi” şeklinde konuştu.

 “FATSA’DA ÇOK ÖZEL VE SOSYAL BİR TESİS HAYATA GEÇİRDİK” 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak için yapılan “Fatsa Huzurevi Projesi”ni denetleyen Başkan Tekintaş, “Modern ve özel bir sosyal tesisi Fatsa ilçemizde hayata geçirdik. Aslen büyüklerimizin ailesinin yanında vaktini geçirmesini isteriz. Ancak zorunluluklar, ihtiyaçlar ya da mecburiyetler ister istemez bu özellikteki sosyal yapıların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu anlamda Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bizim tarafımızdan devam ettirilen “Fatsa Huzurevi Projesi”ni tamamladık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devir işlemleri gerçekleştirildi. İnşallah en kısa sürede bakanlığımızla birlikte burayı hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

60 KİŞİYE HİZMET VERECEK 


Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe de projenin tamamlandığını müjdeleyerek, “2012 yılında başlamış olduğumuz huzurevi projemizi tamamladık. Bu proje yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına söz verdiğimiz çalışmalarımızdan birisiydi. Büyükşehir Belediyemizle ortak olarak yapımını tamamladığımız projenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devrini gerçekleştirdik. Toplam 30 odalı, 60 yaşlımızın barınabileceği sosyal bir tesis oldu. Fatsamıza hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.


Geri Dön