25 / 04 / 2024

Fatsa Huzurevi son durum

Fatsa Huzurevi son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa'da emlak sektörü hareketli!

Fatsa Emlakcılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, “Emlak sektörü son iki yıldır çok hareketli. Fatsa gün geçtikçe göç alan bir ilçe ve bu durumda konut satışlarına olumlu yönde etkiliyor” dedi.

Fatsa'ya yeni hizmet binası yapılıyor!

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında dördüncü ve son kat kolon, tabiiye kalıp ve demir çalışmaları hızla devam ederken kaba inşaat hedeflenen sürede tamamlanacak.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Fatsa Huzurevi'ni Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Fatsa Belediyesi'nin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Fatsa Huzurevi projesine büyükşehirden destek!

Fatsa Belediyesinin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Fatsa Huzurevi son durum Haberi

Fatsa Huzurevi son durum

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizde yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel ve sosyal bir mekân hayata geçirildi” şeklinde konuştu.

 “FATSA’DA ÇOK ÖZEL VE SOSYAL BİR TESİS HAYATA GEÇİRDİK” 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak için yapılan “Fatsa Huzurevi Projesi”ni denetleyen Başkan Tekintaş, “Modern ve özel bir sosyal tesisi Fatsa ilçemizde hayata geçirdik. Aslen büyüklerimizin ailesinin yanında vaktini geçirmesini isteriz. Ancak zorunluluklar, ihtiyaçlar ya da mecburiyetler ister istemez bu özellikteki sosyal yapıların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu anlamda Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bizim tarafımızdan devam ettirilen “Fatsa Huzurevi Projesi”ni tamamladık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devir işlemleri gerçekleştirildi. İnşallah en kısa sürede bakanlığımızla birlikte burayı hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...