25 / 04 / 2024

Fatsa'da 2017 yatırım yılı olacak!

Fatsa'da 2017 yatırım yılı olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Fatsa'daki yol, altyapı ve doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi.



 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Fatsa ilçesinde yapımı devam eden yol, altyapı ve doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Genel Sekreter Civelek’e bulunduğu ziyaretlerde, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Adnan Meral, Zabıta Dairesi Başkanı Hulusi Yılmaz, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Günaydın ve OSKİ yetkilileri eşlik etti.

 

Fatsa’da ilk olarak İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret eden Genel Sekreter Bülent Civelek, daha sonra beraberindekilerle birlikte Evkaf Mahallesi Arslan Aydınlık Caddesi’ndeki yol çalışmaları ile Kurtuluş Mahallesi Reşadiye Caddesi, Sevgi Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne Caddesi’nin yayalaştırma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Cumhuriyet Meydanı Kentsel Dönüşüm alanı ile Boyacılar Parkı’nda incelemelerde bulundu.

 

“2017 YILINDA FATSA’YA 50 KM ÜZERİNDE SICAK ASFALT YAPILACAK”

 

Fatsa Belediyesinde açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Civelek, yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini belirterek, “Fatsa ilçemizde Daire Başkanlarımızla yol çalışmalarını inceledik. Özellikle Arslan Aydınlık Caddesi ve Reşadiye Caddesi'nde yapılan yol çalışmalarımızı yerinde görme fırsatı bulduk. Buranın hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için ilgili arkadaşlarımıza talimat verdik. Bu konuyu özellikle yakinen takip edeceğim ve artık her hafta buradayım. Yol çalışmalarının yapıldığı güzergâhlardaki vatandaş ve esnafların sıkıntılarını gördük. Büyükşehir Belediyesi olarak, Fatsamızda 2017 yılında büyük bir çalışma gerçekleştirecek, 50 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt yapacağız. Aynı zamanda altyapı, OSKİ’nin çalışmaları ve doğal gaz konusunda da yoğun bir tempo sergilenecek. İnşallah yıl sonuna kadar buradaki çalışmaları yakından takip edip bitirmeye çalışacağız. Fatsa ilçemiz için 2017 farklı bir yıl olacak” dedi.

 

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe de Genel Sekter Bülent Civelek’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bülent Bey ve ekibinin Fatsa ilçemizde yapılan çalışmaları yakinen incelemesi ve çalışmalarımızın hız kazanmaya başlaması bizleri memnun ediyor” diye konuştu.




Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön