28 / 03 / 2024

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.



İnşaat sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule’de Banu Evleri markası ile üçüncü projesinde daire teslimlerine başlıyor. Markalaşmanın öncü firmalarından olan Hasanoğlu İnşaat, yeni projesiyle Bahçeşehir bölgesinin değerine değer kattı.

Yeni Akit'ten Mehmet Canıtatlı'nın haberine göre, Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hasanoğlu, "Şimdiye kadar birçok kamu projesi ve özel projeyi hayata geçirdik. İstanbul Büyükşehir Merter Belediye Sarayı başta olmak üzere; İGDAŞ Yeşilköy Hizmet Binası, İGDAŞ Kartal Hizmet Binası, Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Spor Kompleksi, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Yurt Binası gibi çok önemli kamu projelerini hayata geçirdik. Ayrıca Aydın Üniversitesi Florya Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşası dahil olmak üzere üniversitenin birçok inşaat projesinde yine bizim imzamız var. Özel konut projelerimiz arasında ise;  Kiptaş  Aydos Kanada Evleri, Kiptaş Aydos Türk Evleri, Banu Evleri Bahçeşehir, Banu Evleri Ispartakule 1 yer alıyor. Şu an devam eden projelerimiz, Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3, şimdiye kadar hayata geçirdiğimiz diğer projelerde olduğu gibi yine yatırımcısına yüksek kar vaat ediyor" ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön