26 / 04 / 2024

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

 Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.



1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında bankamız Albaraka Türk İnternet Şubesi aracılığı ile veya Albaraka Mobil aracılığı ile bankamız kredi kartları ile yapacağınız İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuluyor!


Kampanya Detayları

1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi veya Albaraka Mobil üzerinden bankamız kredi kartları  ile yapacağınız İGDAŞ giderlerinde 3 taksit avantajı sunuyor.Kampanya en az 100 TL en fazla 5.000 TL bedelindeki işlemlerde uygulanacaktır.Kampanya Özel Bankacılık, Trend ve Eflatun kredi kartlarını içermek üzere tüm bireysel kredi kartları ve Business Kartları kapsamaktadır.

 Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk ten! 

Kampanyaya midahiliyet için müşterilerin ödeme yapmadan evvel Albaraka Mobil- Kampanyalar menüsünden Hemen Taksitlendir’i tercih etmeleriveya “KATIL IGDAS” yazıp 4460’a SMS göndermeleri zorunludur.Bir kez katılım yapıldıktan sonra kampanya bitimine kadar yapılan tüm işlemler otomatik olarak 3 taksite bölünecektir.Kampanyadan evvel yapılmış işlemler sonradan taksitlendirilmeyecektir.Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön