29 / 03 / 2024

Fazilet Güneş Akkuş kimdir?

Fazilet Güneş Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan Fazilet Güneş Akkuş kimdir? Fazilet Güneş Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fazilet Güneş Akkuş'un biyografisi..



Fazilet Güneş Akkuş kimdir?

Fazilet Güneş Akkuş, 1972 Çorum doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunudur. İş yaşamına 1996 yılında Vakıf Gayrimenkul Ekspertiz ve Değerlendirme A. Ş.'de Değerleme Uzmanı olarak başlamış, 2005 ve 2006 yıllarında Teknik Müdür olarak görevine devam etmiştir. 


Sorumlu Değerleme Uzmanı Fazilet GÜNEŞ AKKUŞ, Vakıf Gayrimenkul Ekspertiz ve Değerlendirme A. Ş. bünyesinde 10 yıl süre ile çok sayıda Değerleme Raporu hazırlamış, Teknik Müdür olarak görev yaptığı 2005 ve 2006 yılları içerisinde ise değerleme raporu kontrolü ve koordinasyonunun sağlanması konusunda çalışmıştır. 


Yönetim Kurulu Başkanı Fazilet GÜNEŞ AKKUŞ, SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisans belgesi sahibi ve Değerleme Uzmanları Derneği üyesidir.



Bilge Gayrimenkul Değerleme..

Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2006 yılı mayıs ayında SPK lisansı konusunda yetkin, her türlü gayrimenkulün uzmanlık ve yeterlilik koşulu ile değerlemesine olanak veren, farklı uzmanlık alanlarından oluşan -Şehir ve Bölge Yüksek Plancısı, Mimar, İnşaat Yüksek Mühendisi, Makina Mühendisi, İşletmeci- güçlü bir kadroyla kurulmuştur. 



Geri Dön