20 / 04 / 2024

Fds Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Fds Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakıroğlu tarafından kuruldu. 



Fds Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakıroğlu tarafından kuruldu. 


Fds Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaatlarla ilgili, ana çalışma alanı cephe projelerinin mimari ve mühendislik Tasarımlarını yapmak. 2) Her türlü inşaatlarla ilgili, giydirme cepheler ve benzeriyapı elemanları olacak şekilde, talep edilen mühendislik hesaplarını yapmak, gerekli yerlerde teknik ve teorik destek vermek, projelere dair danışmanlık hizmetinde bulunmak ve müşterilerinin mühendislik çalışmalarının kontrol edip denetlemek. 3)Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü inşaatlarla ilgili mühendislik ve müşavirlik işleri ile iç ve dış mimari,statik, betonarme, Giydirme cephe projeler statik hesapları,keşif, hak ediş, kesin hesap işleri, hazırlanması ve rapor edilmesini yapmak ve yaptırmak. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için menkul ve gayrimenkul hakları ipotekli veya ipoteksiz, iktisap edebilir. Bu haklarıüzerine ipotek ve rehin olarak verebilir.Kiraya Verebilir. Şirket ihtiyacı olduğunda Satabilir. Şirket her türlü ,imtiyazlar ve ayrıcalıklar: Patent, Lisans,İşletme Hakkı, işletme Unvanı , marka ve telif hakları iktisap edebilir., bu hakları kiraya verebilir. Ve Bunlarla İlgili hakları kiralayabilir.


Geri Dön